LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Presentat el Pla de Col·laboració per a la Millora de la Composició dels Aliments i Begudes i Altres Mesures (2017–2020)
a Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat van presentar ahir dilluns el Pla de Col·laboració per a la Millora de la Composició dels Aliments i Begudes i Altres Mesures (2017–2020.
FECIC, membre de la patronal càrnia europea CLITRAVI
L'Associació Europea d'Indústries de la Carn, CLITRAVI, va ratificar ahir dimecres la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) com a una de les seves organitzacions membres, durant l'Assemblea General Extraordinària que es va celebrar a
FECIC, l'organització amb major participació d'Alimentaria a Intercarn
Representants de FECIC s’han reunit amb el director general de Alimentaria Exhibitions, J.Antonio Valls, per acabar d’enllestir la participació de FECIC en l’edició d’aquest any de la fira, que se celebra a Barcelona del 16 al 19 de abril.
L'Àrea Tècnica debat amb els escorxadors l'esborrany amb les condicions dels centres de neteja i desinfecció
L'Àrea Tècnica de FECIC s'ha reunit avui a Vic amb empreses càrnies per debatre l'esborrany del Reial Decret del MAPAMA, en què s’estableixen les condicions que han de complir els centres de neteja i desinfecció que es troben als escorxadors.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Interesante entrevista a la directora de @KREASFP , Mònica Furtet, sobre formación profesional dual en el sector agroalimentario, especialmente en el #cárnico. https://t.co/1o580t5FUF
Esta tarde reunión de la Comisión de Relaciones Internacionales @CEOE_ES, presidida por Joaquim Gay de Montellà, con intervención del subdirector general Política Comercial con Iberoamérica y Norteamérica, para hablar sobre negociaciones de la Unión Europea con Mercosur y México. https://t.co/6fP8BzKJWN
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies