LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC inicia una nova etapa
FECIC, la Federació empresarial del sector carni, ha presentat aquest matí als mitjans de comunicació la nova orientació que està duent a terme i que té com a novetat destacada expandir el seu model associatiu al conjunt de l'Estat espanyol.
FECIC presenta els grups de treball internacionals
FECIC ha creat dos grups de treball internacional, un per a carns i un altre per a productes elaborats, amb l'objectiu de disposar d'un espai específic per tractar aquests temes amb empreses associades.
Èxit de convocatòria del Grup de treball de Sostenibilitat i Medi ambient de FECIC
Una trentena d'empreses associades de FECIC ja formen part d'aquest nou Grup de treball que tractarà temes de sostenibilitat i medi ambient que els són d'afectació.
Empreses càrnies obtenen el certificat de Bones Pràctiques Sectorials
Empreses càrnies obtenen el certificat de bones pràctiques sectorials que verifica el compliment en la subcontractació de cooperatives de treball en el sector carni.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El Área de Economía y Sostenibilidad de #fecic asiste a la Comisión de Economía y Política financiera de @CEOE_ES https://t.co/5QtCMgS2DN
El secretario general @JosepCollado, el Área Internacional y empresas cárnicas participan en la reunión del Grupo de trabajo internacional de productos elaborados de #fecic, con la presencia de @prodeCAT e @interporc. https://t.co/39ZC2rYX0d
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra  Política de cookies