LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC guanya el premi Aliança per l'FP Dual atorgat per la Fundació Bertelsmann i el Cercle d'Economia
El secretari general de FECIC, Josep Collado, ha recollit el premi "Alianza para la FP Dual", en la categoria d'Altres organitzacions, atorgat per la Fundació Bertelsmann i el Cercle d'Economia.
FECIC participa al Congrés Mundial de la Carn amb una ponència sobre el consumidor del futur
La Federació Empresarial de Carn i Indústries Càrnies es converteix en la primera associació càrnia espanyola que participa en aquesta trobada mundial sectorial, que té lloc cada dos anys.
FECIC es converteix en membre del màxim òrgan de Govern de l'oficina internacional de la carn, l'IMS
La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) ha entrat a formar part del Consell de direcció de l'IMS per al període 2018-2022.
FECIC celebra la seva Assemblea General amb un debat sobre el consum, el consumidor i el sector
FECIC celebra la seva Assemblea general, que ha comptat amb la presència del director general de la Indústria Alimentària del MAPAMA, Fernando J. Burgaz, i del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El Área Técnica de #fecic asiste ahora a Bruselas a la reunión del Comité de gestión del ovino de la @EUAgri para analizar la situación de este mercado. https://t.co/mV0sWWmt1b
El secretario general de #fecic @JosepCollado participa en la tertulia en programa de RNE @CantoGrilloRne https://t.co/VSMKDVEI1y https://t.co/44TOYM1GLy
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies