LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC presenta a les empreses el primer Pla d'Autocontrol Integral de la Indústria Càrnia Espanyola
El president de FECIC, Joan Costa, ha inaugurat avui la jornada de la Federació per presentar el Programa Integral d'Autocontrol de la Qualitat i la Traçabilitat de la Indústria de la Carn, a la qual ha assistit un centenar d'empreses càrnies.
FECIC analitza la percepció dels consumidors sobre els productes carnis i els seus hàbits de compra
FECIC va presentar ahir dimarts a Lleida, en el marc del Congrés AECOC de Productes Carnis i Elaborats 2018, un avanç de l'estudi que FECIC ha encarregat AECOC sobre la situació actual del consumidor de productes carnis.
FECIC s'adhereix a l'Alianza para la Formación Profesional Dual
El president de FECIC, Joan Costa, i el vicepresident de la Fundació Bertelsmann, Francisco Belil, han firmat aquest matí l'acord d'adhesió de la FECIC a l'Alianza para la Formación Profesional Dual.
Èxit de convocatòria de la jornada de FECIC d'anàlisi del marc laboral en el sector carni
Una cinquantena d’empreses han assistit avui a Barcelona a la jornada organitzada per FECIC per abordar des de diferents punts de vista la situació laboral del sector, amb ponents de prestigi i experts en aquesta matèria.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Gracias #código84 de @AECOC_ES por el artículo del presidente de #fecic Joan Costa, sobre la importancia de la formación en el sector cárnico y la mejora de la imagen de las carnes y los productos cárnicos que se comercializan. https://t.co/V1bcmRxR5v
En la mesa sectorial del sector #porcino del @mapamagob para hacer un repaso a cuestiones relacionadas con la situación actual de este mercado. https://t.co/7H3swyNNeb
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies