LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC assisteix a la reunió de grups operatius de INTERPORC
FECIC ha assisteix el 5 d'abril a la reunió de grups operatius d'INTERPORC, que s'emmarquen dins del Programa nacional de desenvolupament rural.
FECIC presenta al MAPAMA els plecs de condicions de benestar animal
L’Àrea Tècnica de FECIC presenta a la subdirecció general de productes ramaders del MAPAMA els plecs de condicions de benestar animal de FECIC per a las espècies porcina, bovina i ovina /caprina.
FECIC celebra el primer esmorzar del sector carni amb Juan Rosell com a convidat
FECIC va organitzar el 21 de març, a Madrid, el 1er Esmorzar empresarial del sector carni, on, entre d'altres, van assistir el president de CEOE, empresaris i membres d'organitzacions del sector, i els principals mitjans de comunicació sectorials.
El secretari general assisteix a la Junta Directiva de la CEOE
La Junta Directiva de la CEOE es va reunir el 14 de març, a la que va assistir el secretari general de FECIC, i on es va presentar la formulació del comptes de l’exercici 2017 i el pressupost per al 2018.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El secretario general de #fecic @JosepCollado asiste ahora a la Junta Directiva de.@CEOE_ES y posteriormente a la Asamblea general de la patronal, en la que le acompañará el presidente de #fecic, Joan Costa https://t.co/VpMsmJvZB2
Finaliza una edición más de la feria @AlimentariaBCN con aumento de visitantes a nuestro estand de #fecic y con muy buena acogida de las presentaciones, conferencias o showcookings de nuestra área de actividades. https://t.co/gHpP5PweeW
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies