LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC presenta els grups de treball internacionals
FECIC ha creat dos grups de treball internacional, un per a carns i un altre per a productes elaborats, amb l'objectiu de disposar d'un espai específic per tractar aquests temes amb empreses associades.
Èxit de convocatòria del Grup de treball de Sostenibilitat i Medi ambient de FECIC
Una trentena d'empreses associades de FECIC ja formen part d'aquest nou Grup de treball que tractarà temes de sostenibilitat i medi ambient que els són d'afectació.
Empreses càrnies obtenen el certificat de Bones Pràctiques Sectorials
Empreses càrnies obtenen el certificat de bones pràctiques sectorials que verifica el compliment en la subcontractació de cooperatives de treball en el sector carni.
FECIC celebra la seva Assemblea general
Ha comptat amb la presència del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Interesante jornada sobre la transformación digital de la formación corporativa de #Criteria, a la que asiste el Área de Formación de #fecic https://t.co/YIqPs5UBNo
El Área Técnica de #fecic asiste a la asamblea general de #ANPROGAPOR y a la presentación de su director @M_Higuera sobre la situación el sector porcino en Europa. https://t.co/R85vxbTfnt
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra  Política de cookies