LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC s'incorpora a la CEOE
L'acord d'adhesió, vigent des del passat mes de novembre, s'ha formalitzat mitjançant la foto oficial entre el president de la CEOE i el secretari general de FECIC.
FECIC inicia una nova etapa
FECIC, la Federació empresarial del sector carni, ha presentat aquest matí als mitjans de comunicació la nova orientació que està duent a terme i que té com a novetat destacada expandir el seu model associatiu al conjunt de l'Estat espanyol.
FECIC presenta els grups de treball internacionals
FECIC ha creat dos grups de treball internacional, un per a carns i un altre per a productes elaborats, amb l'objectiu de disposar d'un espai específic per tractar aquests temes amb empreses associades.
Èxit de convocatòria del Grup de treball de Sostenibilitat i Medi ambient de FECIC
Una trentena d'empreses associades de FECIC ja formen part d'aquest nou Grup de treball que tractarà temes de sostenibilitat i medi ambient que els són d'afectació.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Esta tarde asistimos a la reunión de Junta directiva de INNOVACC que se está celebrando en Olot #fecic https://t.co/zknPoKWCDa
?Primera reunión del Grupo de trabajo Internacional de carnes porcinas de #fecic con participación de Miguel Ángel Martín, subdirector acuerdos sanitarios y control en frontera del @mapamagob, y de José Luis Guarga, director del área de agricultura de la Delegación del Gobierno. https://t.co/6ZGPw6FkQn
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra  Política de cookies