LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC celebra la seva Assemblea General amb un debat sobre el consum, el consumidor i el sector
FECIC celebra la seva Assemblea general, que ha comptat amb la presència del director general de la Indústria Alimentària del MAPAMA, Fernando J. Burgaz, i del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.
FECIC, proposada per ser membre del máxim òrgan de govern de l'oficina internacional de la carn, l'IMS
El 30 de maig tindrà lloc a Dallas (EUA) l'Assemblea general de l'IMS, que té com un dels punts de l'ordre del dia, a proposta del president i secretari general de l'organisme, que FECIC sigui membre del seu Consell de direcció, per al període 2018-2022.
Èxit de les presentacions de FECIC a l'espai d'activitats d'Alimentaria
En el marc de la fira Alimentaria, FECIC ha comptat amb un espai per a activitats, on s'han dut a terme diferents presentacions, conferències o showcookings, amb una bona acollida per part del públic de la fira.
FECIC finalitza la seva participació a la fira Alimentaria amb augment de visitants
FECIC ha tancat la seva participació en la fira Alimentària amb un augment de visitants als seus diferents espais. En aquesta edició, s'ha comptat amb un espai de 1.100m2, entre la participació agrupada de 17 empreses associades i l'espai institucional.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Gracias por acompañarnos en nuestra Asamblea General @FernandoJBurgaz https://t.co/gilZM4eOQo
Finaliza el debate sobre el consumo, el consumidor y el sector cárnico con la intervención de @FernandoJBurgaz del @mapamagob que comenta la buena salud que tiene el sector #cárnico y cuáles son sus retos para seguir creciendo. https://t.co/UfKX2F4Nvt
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies