Notícies FECIC

FECIC, l'organització amb major participació d'Alimentaria a Intercarn

30.01.2018 Tweet
Representants de FECIC s’han reunit amb el director general de Alimentaria Exhibitions, J.Antonio Valls, per acabar d’enllestir la participació de FECIC en l’edició d’aquest any de la fira, que se celebra a Barcelona del 16 al 19 de abril.
FECIC tindrà la major participació de tot el pavelló d'Intercarn, i amb l’espai més gran que ha tingut fins ara, amb pràcticament 1.200m2, on participaran 17 empreses associades, per exposar els seus productes, informar dels seus processos de producció i de la seva estratègia internacional.
 
A més, aquest any FECIC estrenarà un gran espai on s'ubicaran altres organitzacions com el Centre Integral de Formació en Indústries Càrnies i Agroalimentàries (KREAS), amb la seva oferta formativa basada en la dualitat, la IGP Llonganissa de Vic, que exposarà i donarà informació dels productes de les 8 empreses que formen part del seu Consell Regulador, i la Fundació Privada d'Industries de la Carn (FIC).
 
A més, a l'espai FECIC s’ha organitzat un seguit de jornades informatives sobre aspectes sectorials d’interès, que van des de la presentació d’un estudi sobre carns fresques i els mercats internacionals, elaborat per GIRA, a una taula rodona sobre Formació dual, amb la participació de KREAS, o diferents showcookings, on algunes empreses de FECIC prepararan plats i receptes especials elaborades amb els seus productes. També es realitzaran activitats de tall de pernil.