Notícies FECIC

FECIC presenta a les empreses el primer Pla d'Autocontrol Integral de la Indústria Càrnia Espanyola
El president de FECIC, Joan Costa, ha inaugurat avui la jornada de la Federació per presentar el Programa Integral d'Autocontrol de la Qualitat i la Traçabilitat de la Indústria de la Carn, a la qual ha assistit un centenar d'empreses càrnies.
08.03.2018
FECIC analitza la percepció dels consumidors sobre els productes carnis i els seus hàbits de compra
FECIC va presentar ahir dimarts a Lleida, en el marc del Congrés AECOC de Productes Carnis i Elaborats 2018, un avanç de l'estudi que FECIC ha encarregat AECOC sobre la situació actual del consumidor de productes carnis.
07.03.2018
FECIC s'adhereix a l'Alianza para la Formación Profesional Dual
El president de FECIC, Joan Costa, i el vicepresident de la Fundació Bertelsmann, Francisco Belil, han firmat aquest matí l'acord d'adhesió de la FECIC a l'Alianza para la Formación Profesional Dual.
02.03.2018
Èxit de convocatòria de la jornada de FECIC d'anàlisi del marc laboral en el sector carni
Una cinquantena d’empreses han assistit avui a Barcelona a la jornada organitzada per FECIC per abordar des de diferents punts de vista la situació laboral del sector, amb ponents de prestigi i experts en aquesta matèria.
01.03.2018
FECIC presenta al Ministeri d’Agricultura el seu pla d’autocontrol PACIC
El secretari general, Josep Collado, i l’Àrea Tècnica van presentar ahir representants del MAPAMA, el Pla Integral d'Autocontrol de la Qualitat i Traçabilitat del Sector Carni, anomenat PACIC, que ha elaborat FECIC.
20.02.2018
Presentat el Pla de Col·laboració per a la Millora de la Composició dels Aliments i Begudes i Altres Mesures (2017–2020)
a Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat van presentar ahir dilluns el Pla de Col·laboració per a la Millora de la Composició dels Aliments i Begudes i Altres Mesures (2017–2020.
06.02.2018
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies