Notícies FECIC

FECIC celebra la seva Assemblea General amb un debat sobre el consum, el consumidor i el sector
FECIC celebra la seva Assemblea general, que ha comptat amb la presència del director general de la Indústria Alimentària del MAPAMA, Fernando J. Burgaz, i del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.
17.05.2018
FECIC, proposada per ser membre del máxim òrgan de govern de l'oficina internacional de la carn, l'IMS
El 30 de maig tindrà lloc a Dallas (EUA) l'Assemblea general de l'IMS, que té com un dels punts de l'ordre del dia, a proposta del president i secretari general de l'organisme, que FECIC sigui membre del seu Consell de direcció, per al període 2018-2022.
07.05.2018
Èxit de les presentacions de FECIC a l'espai d'activitats d'Alimentaria
En el marc de la fira Alimentaria, FECIC ha comptat amb un espai per a activitats, on s'han dut a terme diferents presentacions, conferències o showcookings, amb una bona acollida per part del públic de la fira.
27.04.2018
FECIC finalitza la seva participació a la fira Alimentaria amb augment de visitants
FECIC ha tancat la seva participació en la fira Alimentària amb un augment de visitants als seus diferents espais. En aquesta edició, s'ha comptat amb un espai de 1.100m2, entre la participació agrupada de 17 empreses associades i l'espai institucional.
20.04.2018
FECIC assisteix a la reunió de grups operatius de INTERPORC
FECIC ha assisteix el 5 d'abril a la reunió de grups operatius d'INTERPORC, que s'emmarquen dins del Programa nacional de desenvolupament rural.
05.04.2018
FECIC presenta al MAPAMA els plecs de condicions de benestar animal
L’Àrea Tècnica de FECIC presenta a la subdirecció general de productes ramaders del MAPAMA els plecs de condicions de benestar animal de FECIC per a las espècies porcina, bovina i ovina /caprina.
22.03.2018
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies