Resum setmanal

Resum setmanal 20 d'abril de 2018

Agenda institucional

FECIC finalitza la seva participació a la fira Alimentaria amb augment de visitants
FECIC ha tancat la seva participació en la fira Alimentària amb un augment de visitants als seus diferents espais. En aquesta edició, s'ha comptat amb un espai d'1.100m2, entre la participació agrupada de 17 empreses associades i l'espai institucional, on han participat la Fundació Kreas, la IGP Llonganissa de Vic i la Fundació Privada d'Indústries de la Carn (FIC). Durant quatre dies l'estand de FECIC ha rebut la visita...
Llegir més

Accions d'interès

Èxit de les presentacions de FECIC a l'espai d'activitats d'Alimentaria
En el marc de la fira Alimentaria, FECIC ha comptat també amb un espai per a activitats, on s'han dut a diferents presentacions, conferències o showcookings. Dimarts passat la consultora francesa Gira Consultancy & Research, especialitzada en el sector agroalimentari des de fa més de 40 anys, va fer una conferència sobre "Carns fresques i els mercats internacionals", amb l'objectiu d'analitzar nous mercats internacionals...
Llegir més
KREAS debat amb empreses càrnies el model d'FP dual en el sector carni
Dimarts a la tarda, va tenir lloc en l'espai d'activitats de FECIC, una taula rodona organitzada per la Fundació KREAS sota el títol “KREAS, Casos d’èxits en la Formació Professional Dual”, i moderada per la directora general de Kreas, Mònica Furtet.   Durant el debat, tres empreses pioneres en la implementació de polítiques de formació del seu capital humà han compartit...
Llegir més
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies