Butlletins - InfoFecic

2/15

Agenda institucional

FECIC firma acord de col·laboració amb associació càrnia de Taiwan
El president de FECIC, Michael H. G. Schara, i el secretari general de la federació càrnia taiwanesa, Taiwan Frozen Meat Packers Association (TFMPA), Kao Ming Sui, han signat un memoràndum de col·laboració entre amdues associacions per al foment de les relacions comercials i tècniques entre les empreses càrnies de tots dos països, establint així llaços comercials. L'acte de signatura es va...
Llegir més

Formació

Comença la 2a edició de formació professional dual entre el Grup Alimentari de Guissona i la Fundació KREAS
Després de l'èxit aconseguit en la primera edició, el 2 de febrer ha començat a Guissona un nou grup de 20 alumnes que cursaran un certificat de professionalitat del sector alimentari en modalitat dual, que els permetrà incorporar-se al mercat de treball mitjançant un contracte de formació i aprenentatge.   La Fundació Kreas, centre de formació especialista en el sector, i el Grup Alimentari Guissona,...
Llegir més
El Dept. de Formació tanca amb èxit els cursos planificats per al gener

Internacional

FECIC presenta el seu Pla Sectorial Internacional 2015
El Dept. internacional ha organitzat una jornada internacional per al proper 26 de febrer a Vic, sota el títol Nou Reial Decret Certificació Exportacions i Pla Estratègic Internacionalització per al sector carni 2015-2020. Aquest nou pla actuarà com a motor dinamitzador per al compliment d'objectius en matèria d'exportacions i aportarà visibilitat i lideratge internacional al sector carni de Catalunya.  El...
Llegir més
Les prohibicions comercials afecten a les importacions russes
Les exportacions comunitàries de porcí cauen en un 6% en 2014

Articles recomanats

Reportatge revista Quo sobre els greixos
La revista Quo ha publicat recentment un reportatge, que ha tingut repercusió en diversos mitjans, sobre nous estudis mèdics que qüestionen el paper negatiu dels greixos a la salut i alimentació, als que veuen de forma més favorable.
Llegir més
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies