Butlletins - InfoFecic

4/2015

Agenda institucional

Entra en vigor el nou etiquetatge de la carn
Aquest mes ha entrat en vigor la nova normativa sobre l'etiquetatge d'origen de la carn fresca, refrigerada o congelada, que obligaran a indicar el país on s'ha criat i sacrificat l'animal.    Les noves disposicions, que afecten a l'etiquetatge de carn de porc, ovella, cabra i pollastre, expliquen que s'ha deixat d'indicar el país de naixement de l'animal, perquè implicaria majors costos. No obstant això, en el cas que hagin...
Llegir més

Formació

Jornada de formació: canvis en el sistema de formació bonificada
La publicació i entrada en vigor del Reial Decret 4/2015, de 22 de març, per a la reforma urgent del sistema de formació professional per a l'ocupació en l'àmbit laboral comporta canvis importants en el model, que afecten també totes les empreses que fan formació programada per als treballadors, abans formació bonificada. De cara a poder explicar aquests nous canvis i altres novetats, el Dept. de Formació,...
Llegir més

Internacional

El Dept. Internacional prepara les properes accions comercials del seu Pla Sectorial 2015
Dintre el Pla Sectorial d'aquest any, hi ha algunes accions promocionals a les quals encara us podeu inscriure, es tracta de'algunes missions comercials i de la promoció al Punt de Venda de productes catalans a la cadena de botigues coreana Hyundai. Pel que fa a les missions, les que encara tenen places vacants són la missió directa Austràlia-Nova Zelanda, que es durà a terme de l'1 al 5 de juny; la missió directa a...
Llegir més
Els preus mundials de la carn de porc tornen a la normalitat

Articles recomanats

A l'hora de menjar sa, l'enemic no és la carn vermella
El New York Times ha publicat aquest interessant article sota el títol A l'hora de menjar sa, l'enemic no és la carn vermella, on l'autor parla sobre els atacs que ha patit el consum de la carn vermella al llarg dels últims anys, que creu que no estan ben sustentats amb proves i que considera, fins i tot, exagerats, argumentant la seva opinió amb diferents estudis i informes.
Llegir més
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies