Butlletins - InfoFecic

Resum setmanal 12 de gener de 2018

Avisos

NOU COMUNICAT DELS DIVENDRES
Cada divendres, a partir d'avui, rebreu aquest Resum setmanal en què trobareu informació sobre l'activitat institucional de FECIC de la setmana, així com de les reunions més destacades de les diferents àrees i el resum de les circulars que s'han enviat els últims dies.
Llegir més

Agenda institucional

El secretari general assisteix a la reunió de Junta Directiva de Foment de Treball
El passat dilluns 8 de gener el secretari general de FECIC, Josep Collado, va assistir a la reunió de la Junta Directiva de Foment del Treball, on el seu president, Joaquim Gay de Montellà, va fer un balanç de l’any 2017 i una previsió de les expectatives empresarials per a aquest 2018.
Llegir més

FECIC informa

FECIC inicia la seva col·laboració amb la consultoria GIRA
A finals de 2017 FECIC es va incorporar com a membre de ple dret a la consultora estratègica Gira, la més reconeguda i especialitzada a nivell mundial en temes d’agrobusiness i en estudis sobre el panorama global del consum i comerç de la carn en els diferents mercats mundials.
Llegir més
FECIC recolza els sindicats en la lluita contra les falses cooperatives
Recentment, el sindicat CCOO ha publicat un informe en què denuncia que almenys un 10% dels treballadors de las càrnies són “falsos autònoms” o subcontractats per mitjà de “falses cooperatives de treball associat”, com a mà d’obra barata i precària. Segons el sindicat, els falsos autònoms realitzen funcions de sacrifici, especejament o empaquetat en les mateixes...
Llegir més

Resum reunions

L'Àrea Tècnica explica a les empreses el Pla Nacional de Col·laboració per a la Millora dels Aliments 2017-2020
Una trentena d’empreses càrnies van assistir ahir a Vic a la reunió organitzada per l’Àrea Tècnica de FECIC per explicar detalladament les implicacions i obligacions que implica l’adhesió al Pla Nacional de Col·laboració per a la Millora dels Aliments 2017-2020, elaborat per l’AECOSAN en col·laboració amb els diferents sectors alimentaris.
Llegir més
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies