Butlletins - InfoFecic

Resum setmanal 19 de gener de 2018

Agenda institucional

El president d'honor i el secretari general es reuneixen amb la directora general d'Indústria de la Generalitat

El president d’honor i el secretari general de FECIC es van reunir ahir dijous amb la directora general d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacón, per explicar-li la realitat del sector carni a Catalunya, els reptes que a dia d’avui té plantejats com a sector industrial i la seva importància econòmica i social.

Els representants de FECIC li van plantejar un seguit de qüestions que recauen en les competències d’aquesta direcció general, mentre que la directora general els va emplaçar a mantenir reunions monogràfiques amb els responsables del seu equip al departament d’Empresa i Coneixement, de cara a desenvolupar reptes com la Indústria 4.0 i la digitalització en el sector de les empreses càrnies i per aprofundir en matèria d’ajuts a la innovació i a la internacionalització. Aquests treballs sectorials proposats s’iniciarien un cop es constitueixi el nou Govern català, d’aquí unes setmanes.

A la reunió, ambdues parts van coincidir també en que s’ha de donar una nova orientació a la formació professional sectorial, bàsicament la impartida en modalitat dual.

La Comissió d'Economia i Política Fiscal de la CEOE analitza l'actualitat econòmica
Tornar enrere
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies