Butlletins - InfoFecic

Resum setmanal 2 de febrer de 2018

Destacat

FECIC, membre de la patronal càrnia europea CLITRAVI
L'Associació Europea d'Indústries de la Carn, CLITRAVI, va ratificar dimecres passat la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) com a una de les seves organitzacions membres, durant l'Assemblea General Extraordinària que es va celebrar a Brussel·les per tractar aquesta qüestió com a únic punt de l'ordre del dia.
Llegir més

Resum reunions

FECIC, l'organització amb major participació d'Alimentaria a Intercarn
Representants de FECIC s’han reunit amb el director general de Alimentaria Exhibitions, J.Antonio Valls, per acabar d’enllestir la participació de FECIC en l’edició d’aquest any de la fira, que se celebra a Barcelona del 16 al 19 de abril.
Llegir més
FECIC assisteix a la reunió de Junta directiva PROVACUNO
L’Àrea Tècnica de FECIC va assistir dimecres passat a una nova reunió de la Junta Directiva de PROVACUNO, en què es va tractar en primer lloc temes contractuals com: contractar un administratiu de suport, donar continuïtat a la persona que actualment ja està portant l’àrea internacional i els programes de promoció i al responsable del mercat Xinés. També es va fer una nova proposta a...
Llegir més
L'Àrea d'Economia i Sostenibilitat, en la presentació de l'informe sobre la indústria espanyola de la CEOE
La CEOE ha presentat aquesta setmana el seu informe La indústria, motor de creixement: anàlisi i recomanacions, en el qual s'analitza la importació que té el sector industrial en l'economia espanyola, i al qual ha assistit FECIC.
Llegir més
CEOE analitza el document sobre aprenentatge per millorar l'ocupació i la competitivitat
L'Àrea de Formació va assistir aquest dimecres a la reunió conjunta de les comissions de Diàleg Social i Ocupació i d'Educació i Gestió del Coneixement de la CEOE, celebrada a Madrid, en què es va tractar com a únic punt de l'ordre del dia l'anàlisi i aprovació del document L'Aprenentatge: clau de la millora de la empleabilidad i la competitivitat.
Llegir més
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies