Butlletins - InfoFecic

Resum setmanal 9 de febrer de 2018

Destacat

Presentat el Pla de Col·laboració per a la Millora de la Composició dels Aliments i Begudes i Altres Mesures (2017–2020)
La Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB) i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat va presentar dilluns passat el Pla de Col·laboració per a la Millora de la Composició dels Aliments i Begudes i Altres Mesures (2017–2020). Aquest Pla se centra en la reducció de sucres afegits, sal i greixos saturats i tindrà un important impacte pel gran nombre de sectors i productes...
Llegir més

Agenda institucional

El secretari general assisteix a la reunió de Comitè Executiu d'Interporc
El passat 7 de febrer, el secretari general va assistir a una nova reunió del Comitè Executiu d’INTERPORC, on a part de valorar l’impacte del programa “Salvados” de La Sexta, es va procedir també a fer una exposició del funcionament de la Interprofessional i a analitzar les seves diferents línies d’actuació. Actualment, n’existeixen dues, una basada en la comunicació i l’altra...
Llegir més
La Junta Directiva de Foment del Treball es reuneix i suspèn CECOT com a membre
El passat dilluns va tenir lloc a Barcelona la reunió de la Junta Directiva de Foment del Treball, a la qual va assistir el secretari general de FECIC, i on un dels aspectes més rellevants que es va tractar va ser l’exposició de l’informe sobre la conjuntura laboral corresponent al tercer trimestre de l’any passat. De la presentació que es va fer (veure aquí) destaca la important recuperació del mercat...
Llegir més
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies