Butlletins - InfoFecic

Resum setmanal 13 d'abril de 2018

Agenda institucional

La Junta Directiva Foment del Treball es torna a reunir

El secretari general va assistir el passat dilluns a la reunió de Junta Directiva de Foment del Treball, en què dos temes van monopolitzar les qüestions incloses en l’ordre del dia.

Un va ser el pròxim procés electoral que ha d’afrontar Foment del treball a finals d’aquest any. En aquest punt el president, Joaquim Gay de Montellà, va dir que té la intenció d’esgotar el mandat i d’encetar el procés electoral després de l’estiu, evidenciant-se ja el posicionament d’alguna candidatura, si bé no existeix cap plantejament formal al respecte.

L’altre tema va ser l‘aprovació dels Estatuts corresponents a la creació de la Fundació Foment del Treball, que es posarà en marxa properament, i que assumiria bona part del Convenis que actualment té signats Foment del Treball amb diferents organitzacions.

A més, hi va haver un capítol dedicat a comentar la situació dels Pressupostos Generals del Consell de Ministres traslladats el Congrés dels Diputats per al seu debat. Actualment, no es donen les condicions parlamentàries per a que una majoria suficient els pugui aprovar, per la negativa del PNV a sumar-se a l’aprovació d’aquest projecte legislatiu.

FECIC participa a la reunió de secretaris generals de la CEOE
El Grup de Vacum de FECIC es reuneix amb representants del Departament d'Agricultura
Tornar enrere
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies