Butlletins - InfoFecic

Resum setmanal 13 d'abril de 2018

Agenda institucional

FECIC participa a la reunió de secretaris generals de la CEOE
El secretari general va participar el passat dimarts en la reunió de la la Comissió de Secretaris Generals de la CEOE, que es va celebrar aquest matí al Senat, a Madrid, per tractar temes relacionats amb l'actualitat empresarial, amb la fiscalitat autonòmica, el Brexit, o els autònoms, tant des del punt de vista legislatiu com institucional.

La reunió va acabar amb el discurs final del president del Senat, Pío García-Escudero.

Aquest acte s'emmarca en l'acord aconseguit el passat 28 de febrer entre García-Escudero i el responsable de Relacions amb les Corts de CEOE, Josep Sánchez Llibre, per impulsar la col·laboració entre ambdues institucions. L'objectiu és desenvolupar jornades de la CEOE i del món empresarial en el Senat, com és la presentació de documents en les diferents Comissions, en línia amb les activitats que des de l'any passat s'estan duent a terme al Congrés dels Diputats.
El Grup de Vacum de FECIC es reuneix amb representants del Departament d'Agricultura
Tornar enrere
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies