Butlletins - InfoFecic

Resum setmanal 13 d'abril de 2018

Resum reunions

L'Àrea Tècnica participa en la jornada parlamentària de la CEOE amb els responsables de la Comissió d'Agricultura i Alimentació
L'Àrea Tècnica va participar aquesta setmana en una taula rodona emmarcada dintre la jornada Parlamentària, que es va celebrar al Congrés dels Diputats, amb els responsables de la Comissió d'Agricultura i Alimentació de les diferents forces polítiques.

L'objectiu d'aquesta trobada va ser presentar els treballs realitzats sobre hàbits saludables, dintre l'estratègia NAOS, i conscienciar als parlamentaris sobre la importància d'aquest tema i fer una reflexió.

Les empreses assistents van explicar el que fan per millorar els hàbits. El representant de FECIC va voler remarcar la importància d'informar de tot el que està fent la indústria alimentària en aquest sentit, per posar-ho en valor, i de poder arribar a canviar els hàbits de consum del consumidor, al qual se l'ha d'educar. 

En aquesta reunió es va plantejar fer una segona jornada amb representants d'Educació perpoder treballar en l'educació del consumidor.  

FECIC participa a la reunió de secretaris generals de la CEOE
El Grup de Vacum de FECIC es reuneix amb representants del Departament d'Agricultura
Tornar enrere
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies