LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC s'adhereix a l'enfocament One Health
FECIC s'ha sumat a l'enfocament One Health, una estratègia mundial que treballa en favor de la salut òptima per a les persones, els animals i el medi ambient, valors que coincideixen amb els compromisos del sector carni.
FECIC analitza amb les seves empreses l'impacte de les noves tarifes elèctriques en el sector carni
Un mes després de l'entrada en vigor de les noves tarifes elèctriques, FECIC ha organitzat una jornada amb les seves empreses per analitzar i valorar l'impacte d'aquest canvi regulador.
10 empreses sòcies de FECIC participen en la jornada formativa sobre els contenidors reefers
Durant el mes de maig, Barcelona Depot, en col·laboració amb FECIC, está duent a terme la jornada formativa sobre el funcionament i neteja dels contenidors reefers, amb la participació de 23 persones de 10 empreses associades.
FECIC impulsa diferents projectes sectorials emmarcats en els fons de recuperació europeus
FECIC informa els seus socis en l'Assemblea general dels seus projectes sectorials i les seves propostes de suport econòmic a les empreses càrnies, que s'emmarquen dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol.

ÀREES D'ACTUACIÓ

@jcalderonbelt @abceconomia Muchas gracias por compartirlo #FelizFinDeSemana
Avui assistim a la 4a reunió de la Permanent de la Comissió de Formació de @FomentTreball, en què s'està tractant la situació actual del Sistema #FPCAT o dels treballs del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) @EstherBadiaFIC https://t.co/mpmEDTTbAz