LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Jornada de treball del MAPA per analitzar la situació actual del Brexit
L'Àrea Internacional de FECIC va assistir a la jornada de treball del MAPA amb sectors, associacions i organitzacions agràries i agroalimentàries sobre possibles escenaris en la inspecció fronterera i el comerç amb el Regne Unit després del Brexit.
El secretari general s'entrevista amb la directora executiva de l'AECOSAN
El secretari general s'ha entrevistat amb la directora executiva de l'AECOSAN, Marta García Pérez, i el subdirector general de Promoció de la Seguretat Alimentària d'AECOSAN, Victorio Teruel.
FECIC participa en el Grup d'Internacionalització de PROVACUNO
L'Àrea Internacional de FECIC ha participat recentment en la reunió del Grup d'Internacionalització de PROVACUNO, amb l'objectiu de comentar les accions de promoció internacional per a l'any 2019.
Es firma el protocol d'assetjament per a les empreses del sector
A la reunió de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu d’Indústries Càrnies, de finals de juliol, es va aprovar el text del Protocol d’Assetjament, que afectarà a les empreses càrnies que disposin de representació legal dels treballadors.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El Área Internacional de #fecic asiste a la reunión convocada por el @mapagob para dar información sobre el estado de situación de las negociaciones para la salida del Reino Unido de la UE #Brexit con la intervención de @valentinalmansa y @EspOrellana https://t.co/z0CXPWblJa
El secretario general de #fecic @JosepCollado asiste hoy a una nueva reunión de @CEOE_ES, que se celebra en Madrid https://t.co/Y8LSoiyYym
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies