LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Projecte de Circularització del Sector Carni a Catalunya
El projecte de Circularització del Sector Carni a Catalunya ha arribat a la seva fi amb la presentació final del projecte que vam realitzar el passat dia 19 d’octubre en una reunió telemàtica amb les nostres empreses associades.
FECIC participa en el Congrés Mundial de la Carn de 2023
De l'11 al 13 d'octubre el International Meat Secretariat (IMS) i l'Associació Holandesa de la Indústria Càrnia (COV) va celebrar el Congrés Mundial de la Carn 2023 (WMC), que enguany va tenir lloc a Maastricht (Països Baixos).
Reunió amb el Grup de Sostenibilitat de FECIC
El passat 13 de juliol en FECIC vam celebrar una nova jornada del Grup de Medi Ambient, en aquesta ocasió per a parlar sobre diversos temes de rigorosa actualitat.
FECIC reuneix més de 40 empreses del sector carni en una jornada d'immersió en l'etiquetatge, traçabilitat i qualitat de la carn
El passat 12 de juliol FECIC va organitzar una jornada amb la finalitat d'ajudar a aquestes empreses en el correcte etiquetatge i traçabilitat de la carn i els derivats carnis.

ÀREES D'ACTUACIÓ