LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC ofereix a les empreses exportadores formació sobre el funcionament dels contenidors, per a ajudar-les amb la seva activitat exportadora
Avui s'ha fet la 9a reunió del Grup de treball internacional d'elaborats i carns porcines, per analitzar la situació dels mercats internacionals i tractar diverses qüestions, com és el tema del funcionament dels contenidors per a l'exportació.
FECIC es reuneix amb els tècnics de 70 empreses per tractar temes d'actualitat
FECIC ha reunit telemàticament 70 empreses per tractar temes com el Nutriscore, la diferenciació entre producte carni i preparat de carn, l'ús de les denominacions càrnies o els controls oficials realitzats en el sector.
FECIC participa al projecte de preparats carnis
FECIC ha participat en el projecte de Grups Operatius del DARP 2018 de Sistemes innovadors per a classificar de manera objectiva productes carnis o preparats carnis.
Jornada de sostenibilitat de FECIC
60 empreses assisteixen a la jornada telemàtica de FECIC, per explicar a les seves empreses la importància de comptar amb una garantia financera per a fer front a la responsabilitat mediambiental.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Hoy nos hemos reunido con nuestras empresas exportadoras de elaborados y carne porcina del Grupo de trabajo internacional para analizar la situación actual de los mercados internacionales y tratar cuestiones de especial interés relacionadas con el comercio internacional. #fecic https://t.co/VuONsU0Cgw
El proper 27 d'abril , a les 10h, se celebra el seminari tècnic Ús d'energies renovables i reducció d'emissions al sector agroalimentari carni, organitzat per @innovacc_cat @clusterEE i en què col·laborem. Consulteu el programa ?https://t.co/cELx4wZfj2 https://t.co/wDHgVqEJz1
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies