LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Joan Costa, president de FECIC per dos anys més
El Comitè Executiu de FECIC ratifica Joan Costa com a president de la FECIC per un període de dos anys més, aprova renovar el seu mandat fins el 2024 i nomena un Adjunt a direcció.
La patronal càrnia defensa l'ús de les denominacions càrnies només per a productes carnis
FECIC demana el suport dels representants espanyols de la Comissió d'Agricultura i Desenvolupament Rural del Parlament Europeu en votació en relació a l'ús de la denominació de productes carnis per a productes vegetarians o vegans.
Els principals productors carnis s'incorporen al primer Protocol COVID-19 per a la indústria càrnia espanyola
Els grups empresarials carnis més representatius a nivell espanyol se sumen al Protocol COVID-19 certificable de la indústria càrnia espanyola, que la FECIC ha creat recentment juntament amb la consultora de riscos, AON, i la certificadora líder, AENOR.
FECIC presenta el primer protocol COVID-19 per la indústria càrnia
FECIC presenta el primer protocol de la indústria càrnia espanyola, fruit de l'acord signat amb la consultora de riscos AON i la certificadora AENOR, que permetrà a les empreses implantar mesures per evitar els riscos per la COVID-19 i certificar-les.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El proper 25 de novembre se celebra el seminari tècnic sobre Possibles riscos per al sector carni degut a la PPA, amb la participació del secretari general de #fecic @JosepCollado, que organitzem amb @innovacc_cat amb la col·laboració de @3tres3com i @irtacat, entre altres. https://t.co/4DhUvENKAg
Joan Costa, presidente de FECIC por dos años más https://t.co/kRZag1PU2H https://t.co/yujwCmXBqi
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies