LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC analitza amb les seves empreses l'impacte de les noves tarifes elèctriques en el sector carni
Un mes després de l'entrada en vigor de les noves tarifes elèctriques, FECIC ha organitzat una jornada amb les seves empreses per analitzar i valorar l'impacte d'aquest canvi regulador.
10 empreses sòcies de FECIC participen en la jornada formativa sobre els contenidors reefers
Durant el mes de maig, Barcelona Depot, en col·laboració amb FECIC, está duent a terme la jornada formativa sobre el funcionament i neteja dels contenidors reefers, amb la participació de 23 persones de 10 empreses associades.
FECIC impulsa diferents projectes sectorials emmarcats en els fons de recuperació europeus
FECIC informa els seus socis en l'Assemblea general dels seus projectes sectorials i les seves propostes de suport econòmic a les empreses càrnies, que s'emmarquen dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol.
50 empreses analitzen el futur del sector de la mà de la principal consultora internacional del sector carni
FECIC celebra una jornada monogràfica amb la consultora Gira, en la que ha destacat l'augment de la producció mundial en els pròxims 5 anys, majoritàriament marcat per una recuperació de la producció a la Xina.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El secretario general de FECIC @JosepCollado asiste a @AquiCuni para comentar las declaraciones del ministro Garzón sobre la carne. https://t.co/QgF15Q0oNx
Hoy se ha reunido el grupo de trabajo de sostenibilidad y medio ambiente de #fecic para tratar las principales novedades a nivel de legislación medioambiental, con la participación de @CEOE_ES https://t.co/Id6UkeOOIC
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies