LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Ignasi Pons, nou secretari general de FECIC
Ignasi Pons Argimon va ser designat pel Comitè Executiu de la federació com a nou secretari general, càrrec que assumeix des de l'1 de gener, després de portar 4 anys com a adjunt a Direcció.
Declaracions d'Ignasi Pons sobre la no inclusió de la carn en la reducció de l'IVA
L'actual adjunt a Direcció de FECIC, Ignasi Pons Argimon, lamenta la no inclusió de la carn i els productes carnis en la recent decisió del Govern de reduir l'IVA en alguns productes alimentosos.
Jornada sobre la Llei d'Envasos i Petjada de Carboni
Dijous passat 15 de desembre es va celebrar una nova jornada del Grup de Medi Ambient. La jornada va celebrar-se a l'edifici El Sucre de Vic i va comptar amb la participació de més de 50 empreses.
Reunió telemàtica del grup laboral de FECIC
Aquest dimarts, dia 13 de desembre, va tenir lloc una nova reunió del Grup Laboral de FECIC per tractar com a únic punt els increments salarials, i que ha comptat amb la participació dels Serveis Jurídics de Cuatrecasas.

ÀREES D'ACTUACIÓ

A raíz del reciente nombramiento de Ignasi Pons como nuevo secretario general de FECIC, @Efeagro realizó una entrevista con Ignasi para conocer las claves de su mandato. Accede a la entrevista: https://t.co/0T1lQKktXp #carne #industriacárnica #FECICenlosmedios #FECICinforma https://t.co/ErhqWho3yU
@Efeagro @juanjarote Desde FECIC agradecemos la entrevista que habéis llevado a cabo con Ignasi Pons y la visibilidad que esta representa para el sector cárnico actual.