LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC demana a Interporc mesures a favor de la indústria de productes carnis elaborats
FECIC demana a Interporc l'adopció de mesures urgents de suport al sector dels elaborats carnis, a causa de la complexa situació que està travessant el mercat porcí a nivell nacional i internacional.
FECIC explica a les empreses els nous reglaments de controls oficials en productes d'origen animal
FECIC ha organitzat una jornada per explicar a les seves empreses els canvis que impliquen els nous reglaments de controls oficials dels productes d'origen animal de la mà de l'AESAN i del Departament de Salut de la Generalitat.
Comencen els treballs per elaborar el primer document del BREF d'escorxadors i subproductes animals
FECIC, com a única associació càrnia espanyola, assisteix a la reunió d'inici per a la revisió del document de referència de Millors Tècniques Disponibles (MTD) per al BREF d'escorxadors i subproductes animals, que té lloc aquesta setmana a Sevilla.
Els Grups de treball internacional d'elaborats i de carns porcines es reuneix a Barcelona
Una trentena d'empreses exportadores ha assistit, a Barcelona, a la 5a reunió dels Grups de treball internacional d'elaborats i de carns porcines de FECIC, amb l'objectiu de tractar diferents temes d'internacionalització.

ÀREES D'ACTUACIÓ

China convierte la carne de cerdo en asunto de Estado https://t.co/iD20S7j4Db vía @expansioncom
FECIC pide a @Interporc medidas a favor de la industria de elaboración de productos cárnicos transformados, debido a la compleja situación que está atravesando el mercado porcino ??https://t.co/1Mca9HP3yQ
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies