LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

50 empreses analitzen el futur del sector de la mà de la principal consultora internacional del sector carni
FECIC celebra una jornada monogràfica amb la consultora Gira, en la que ha destacat l'augment de la producció mundial en els pròxims 5 anys, majoritàriament marcat per una recuperació de la producció a la Xina.
FECIC ofereix a les empreses exportadores formació sobre el funcionament dels contenidors, per a ajudar-les amb la seva activitat exportadora
Avui s'ha fet la 9a reunió del Grup de treball internacional d'elaborats i carns porcines, per analitzar la situació dels mercats internacionals i tractar diverses qüestions, com és el tema del funcionament dels contenidors per a l'exportació.
FECIC es reuneix amb els tècnics de 70 empreses per tractar temes d'actualitat
FECIC ha reunit telemàticament 70 empreses per tractar temes com el Nutriscore, la diferenciació entre producte carni i preparat de carn, l'ús de les denominacions càrnies o els controls oficials realitzats en el sector.
FECIC participa al projecte de preparats carnis
FECIC ha participat en el projecte de Grups Operatius del DARP 2018 de Sistemes innovadors per a classificar de manera objectiva productes carnis o preparats carnis.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El 11 de mayo, el secretario general de #fecic @JosepCollado hablará sobre los #mataderos en el 333 Experience Congress de @3tres3com, un encuentro online que tendrá lugar el 11, 12 i 13 de mayo #333experienceespaña https://t.co/jqIgh5XlaK
Analizamos con nuestras empresas el panorama #cárnico mundial de 2020 y las previsiones para 2021-25, en que se espera una recuperación de la producción mundial de carne de cerdo, de la mano de la consultora especializada en el sector @Girafood https://t.co/qJ0okVVMMG
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies