LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Reunió amb el Grup de Sostenibilitat de FECIC
El passat 13 de juliol en FECIC vam celebrar una nova jornada del Grup de Medi Ambient, en aquesta ocasió per a parlar sobre diversos temes de rigorosa actualitat.
FECIC reuneix més de 40 empreses del sector carni en una jornada d'immersió en l'etiquetatge, traçabilitat i qualitat de la carn
El passat 12 de juliol FECIC va organitzar una jornada amb la finalitat d'ajudar a aquestes empreses en el correcte etiquetatge i traçabilitat de la carn i els derivats carnis.
FECIC organitza una jornada internacional amb el MAPA, INTERPORC i PROVACUNO
El passat 29 de juny va tenir lloc una reunió amb el Grup Internacional de la FECIC, que va comptar amb una participació de més de 50 empreses del sector carni.
FECIC reuneix més de 50 empreses associades en una jornada amb el grup de tècnics de la federació
El passat 18 de maig va tenir lloc una nova reunió del grup de tècnics de FECIC, una jornada que va permetre posar en valor i respondre a aquelles qüestions que més preocupen el sector en matèria de seguretat i qualitat alimentària.

ÀREES D'ACTUACIÓ