LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Més de 30 empreses participen en la jornada organitzada per FECIC sobre l'acreditació de competències professionals en la indústria càrnia
Per a informar del procediment d'acreditació i valorar l'interès de les empreses del sector per a acreditar els seus treballadors, des de l'àrea de formació de FECIC hem organitzat avui 13 de juny una sessió informativa en la qual han participat una trent
FECIC valora les principals prioritats del sector carni davant les pròximes eleccions europees
Des de FECIC, entenem que el sector carni s'enfronta a una regulació excessiva i això resulta, en moltes ocasions, en una pèrdua de competitivitat, tant a nivell nacional com internacional. Aquest impacte es deu principalment als alts costos associats amb
FECIC, al costat de la resta del Comitè Organitzador, dóna per inaugurat el XII Congreso Mundial del Jamón
Avui, 5 de juny, ha iniciat en Zafra la celebració del XII Congreso Mundial del Jamón, del qual FECIC és coorganitzador, que fins al divendres dia 7 de juny reunirà a la ciutat extremenya a grans professionals i experts del sector jamonero.
FECIC acompanya a INTERPORC durant la recepció d'empreses espanyoles del ministre Luis Planas en SIAL Shanghái
Avui, 29 de maig de 2024, se celebra el segon dia de la Fira SIAL Shanghái 2024 en el Shanghái New International Expo Center.

ÀREES D'ACTUACIÓ