LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC assisteix a l'acte de presentació oficial del candidat a president de Foment
El president d'honor, el president i el secretari general assisteixen al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, que ha tingut com a convidat al candidat a la presidència de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre.
FECIC i l'IRTA es reuneixen
El president de FECIC, Joan Costa, i el secretari general, Josep Collado, van reunir-se el passat 10 d'octubre amb el nou director general de l’IRTA, Josep Usall, que ha pres possessió recentment d'aquest càrrec, en substitució de Josep Mª Monfort.
Comunicat de les organitzacions empresarials del sector carni
Avui s'ha mantingut, a Madrid, una nova reunió de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de les Indústries Càrnies, amb significatius avanços respecte a la concreció de les diferents matèries que integren aquest procés negociador.
Reunió informativa amb les empreses sobre la PPA
L'Àrea Tècnica de FECIC va organitzar el 26 de setembre, a Vic, una reunió informativa amb les seves empreses per donar informació actualitzada sobre la situació de la PPA a Europa, després de l'últim cas detectat a Bèlgica.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El secretario general de #fecic @JosepCollado asiste ahora a la jornada de reflexión sobre el futuro de las organizaciones empresariales, captación y fidelización de socios, organizada por la @CEOE_ES y en la que está presente su secretaria general, Ana Plaza. https://t.co/z09WMRQHWX
El presidente de honor, el presidente y el secretario general de #fecic @JosepCollado asisten esta mañana a Tribuna Catalunya @NewEconomyForum con el candidato a la presidencia de @FomentTreball Josep Sánchez Llibre. https://t.co/uLw8S0zx7n
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies