LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Reunió per treballar en la reducció d'additius
L'Àrea Tècnica de FECIC s'ha reunit, a Barcelona, amb diverses empreses del sector dels additius i la seva associació (AFCA) per continuar amb els treballs d'innovació tecnològica per aconseguir una reducció de l'ús d'additius en els aliments.
El Grup de treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC es reuneix a Vic
Avui s'ha reunit a Vic el Grup de treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC, per tractar diferents temes d'aquest àmbit de la mà de l'assessor mediambiental de la Federació.
El president de la Generalitat es reuneix amb el sector porcí
El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha reunit amb els representants del sector porcí català, amb la finalitat d'analitzar la situació de la PPA a Europa.
FECIC celebra la seva Assemblea general
FECIC ha celebrat la seva Assemblea general a Barcelona, amb l'assistència d'una cinquantena d'empreses i del president, el secretari general i els representants de totes les àrees de la Federació.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El Área de Formación asiste ahora a la reunión del plenario de la Comisión de formación de @FomentTreball https://t.co/FCmZixqQGl
El Área Internacional asiste a la última jornada de la #Setmana19 de @accio_cat dedicada a los grandes retos de exportar #porcino a Asia y Australia. #internacionalización https://t.co/ir6ILKG2Ql
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies