LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC s'adhereix a Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025
Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia l'any 2025. Es convertirà, d'aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció.
FECIC organitza una jornada amb els seus associats per a tractar la convocatòria i preparació del PERTE Agroalimentari
Aquest matí de 12 de juliol a les 10:00h, ha tingut lloc de manera telemàtica una sessió organitzada per FECIC que ha comptat amb la participació del Sr. Galo Gutiérrez Monzonís, director de l'Oficina Tècnica del PERTE Agroalimentari del Ministeri d'Indús
FECIC assisteix a la jornada de presentació de l'Informe sobre Absentisme Laboral elaborat per Foment del Treball
Des de FECIC hem assistit avui, dia 11 de juliol, a la jornada de presentació de l'Informe sobre Absentisme Laboral de Foment del Treball.
FECIC participa en una nova reunió de la Taula Sectorial de Porcí del MAPA
Avui, dia 10 de juliol, des de FECIC hem mantingut una nova reunió de la Taula Sectorial de Porcí amb el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

ÀREES D'ACTUACIÓ