LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC assisteix com partner global a la 23è edició del Congrés de Productes Carnis i Elaborats
AECOC, en col·laboració amb FECIC, va reunir empreses, administració i associacions per a la celebració del 23è Congrés de Productes Carnis i Elaborats, que va proporcionar les claus del moment actual del sector carni.
FECIC celebra la jornada d'Autocontrols en la Indústria Càrnia
El 7 de març va tenir lloc la jornada de FECIC sobre l'actualització i implantació dels autocontrols en la indústria càrnia. Aquesta jornada va reunir més de 50 tècnics de qualitat del sector carni per a compartir la importància dels autocontrols.
I Jornada AILEC 2023
Dimarts passat, dia 21 de febrer, va tenir lloc de manera presencial a Vic (Osona) la primera jornada del 2023 de l'Agrupació d'Innovació Laboral de les Empreses Càrnies (AILEC).
Reunió amb ICEX sobre la Proteïna Alternativa
El passat 2 de febrer a FECIC vam mantenir amb ICEX una reunió telemàtica amb les empreses del nostre Grup de Treball de la Proteïna Alternativa interessades a exportar aquests productes a Àsia.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Hoy es el último día del 23º Congreso de Productos Cárnicos y Elaborados, organizado por @AECOC_ES y con FECIC como partner global. Queremos agradecer al @mapagob, a @accioclimatica y a todos los asistentes por acudir a #AECOCCarnicos #carne #industriacárnica #FECICinforma https://t.co/eBQESDYmOi
Empieza el 23º Congreso de Productos Cárnicos, organizado por @AECOC_ES y con FECIC como partner global, donde hemos contado con un estand propio para generar un espacio de #networking entre elaboradores y distribuidores del sector cárnico #carne #industriacárnica #FECICinforma https://t.co/GXu3ZbGNO1