LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

El sector explica a les empreses càrnies el programa voluntari per a controlar l'etiquetatge Duroc
Una trentena d'empreses assisteixen a la presentació que ha dut a terme, a Madrid, FECIC, ANPROGAPOR i ANPS per presentar i explicar el Programa d'Autocontrol de l'Etiquetatge Duroc (PAED).
El sector presenta al MAPA el Programa voluntari per a controlar l'etiquetatge Duroc
FECIC, l'Associació Nacional de Productors de Bestiar Porcí (ANPROGAPOR) i l'Associació Nacional de Criadors de Bestiar Porcí Selecte (ANPS) presenten el Programa PAED a la Direcció General de Produccions i Mercats Agraris del MAPA.
Reunió de CLITRAVI i les associacions càrnies a Salzburg
Les associacions càrnies europees, entre elles FECIC, es van reunir els dies 10 i 11 d'abril, a la ciutat austríaca de Salzburg, en diferents Grups de Treball per tractar diverses qüestions relacionades amb el sector carni.
IRTA i FECIC firmen un acord de col·laboració en l'àmbit del sector carni
El director general de l’IRTA, Josep Usall, i el president de FECIC, Joan Costa, van firmar l'acord marc de col·laboració entre ambdues entitats, per als pròxims cinc anys, per desenvolupar i executar activitats d'interès comú en l'àmbit del sector carni.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Una treintena de empresas asisten a la presentación que hacemos ahora en Madrid, junto con ANPROGAPOR y ANPS, del Programa de #Autocontrol del Etiquetado Duroc (PAED). https://t.co/g2Ts11Vt2L
Esta mañana #fecic, ANPROGAPOR y ANPS han presentado el Programa de Autocontrol del Etiquetado Duroc #PAED a @EspOrellana, directora general de Producciones y Mercados Agrarios del @mapagob, y a Leonor Algarra, subdirectora general de Medios de Producción Ganaderos. https://t.co/NhZv4dzatG
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies