LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC reuneix les seves empreses associades per a la celebració de la seva Assemblea General 2024
Avui, 15 de maig, en FECIC hem celebrat la nostra Assemblea General 2024, un esdeveniment que ha reunit a més de 60 professionals de la indústria càrnia.
FECIC es reuneix amb el seu Grup de Proteïnes Alternatives per a tractar la proteïna alternativa a Catalunya
Dimecres passat dia 8 de maig, dins del marc del Grup de Proteïnes Alternatives de FECIC, es va presentar l'informe La proteïna alternativa a Catalunya, elaborat per ACCIÓ.
FECIC s'adhereix a "El Sentit de la Carn", un projecte pioner de col·laboració per a posar en valor el plaer de consumir carn
FECIC s'uneix a “El Sentit de la Carn”, una iniciativa pionera de col·laboració de la cadena de valor del sector carni i la distribució per a posar en valor i reivindicar el plaer de consumir carn i la idoneïtat d'integrar aquest aliment en el marc d'una
FECIC i el Congreso Mundial del Jamón s'uneixen per a debatre sobre l'ecoeficiència del sector jamonero
Avui, 25 d'abril, hem celebrat a la Sala de Juntes de FOEG, al costat de l'organització del Congreso Mundial del Jamón, la jornada 'L'Ecoeficiència del sector jamonero', emmarcada dins de l'organització del XII Congreso Mundial del Jamón.

ÀREES D'ACTUACIÓ