LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC participa al programa Els Matins de TV3
Dimarts passat, el secretari general de FECIC, Josep Collado, va participar en la tertúlia d'Els Matins de TV3 per parlar sobre diferents temes que afecten al sector carni.
La Unió de Consumidors de Catalunya i FECIC comencen a col·laborar
El dimecres 9 de gener, el secretari general i l'Àrea Tècnica de FECIC es van reunir amb el president de la Unió de Consumidors de Catalunya, Salvador Domínguez, i el seu coordinador, Raimon Margalef, acordant la signatura d’un conveni de col·laboració.
FECIC reforça la seva col·laboració amb AECOC
FECIC tanca un acord de col·laboració amb AECOC per dur a terme un estudi, a 3 anys, sobre els indicadors del sector carni i, a la vegada, patrocinar l'esmorzar previ a la propera edició del Congrés de Productes Carnis i Elaborats.
FECIC analitza amb els escorxadors la situació actual del sector
FECIC i representants de l'Administració s'han reunit amb escorxadors per analitzar l'esborrany del RD sobre els centres de neteja i desinfecció, debatre el tema del benestar animal i dels controls d'etiquetatge en el sector carni.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El Área de #formación de #fecic asiste a la presentación del informe de inserción laboral de las enseñanzas profesionales @cambrescat @educaciocat https://t.co/BjgD9WEkDd
Temas como el consumo de carne, los purines, el movimiento vegano, el bienestar animal y su normativa... ahora en la tertulia de @elsmatins con el secretario general de #fecic @JosepCollado, @fxmedina y @NPS88 https://t.co/U0LFkFcZPA
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies