LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

22/03 "Reflexions agroalimentàries arrel del conflicte Ucraïna-Rússia” Jornada solidària
Una jornada, d’anàlisis i debat, sobre les conseqüències que es deriven i es derivaran sobre les empreses de la cadena càrnia i ramadera. Amb la col·laboració del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Foment del Treball Nacional.
FECIC s'adhereix a l'enfocament One Health
FECIC s'ha sumat a l'enfocament One Health, una estratègia mundial que treballa en favor de la salut òptima per a les persones, els animals i el medi ambient, valors que coincideixen amb els compromisos del sector carni.
FECIC analitza amb les seves empreses l'impacte de les noves tarifes elèctriques en el sector carni
Un mes després de l'entrada en vigor de les noves tarifes elèctriques, FECIC ha organitzat una jornada amb les seves empreses per analitzar i valorar l'impacte d'aquest canvi regulador.
10 empreses sòcies de FECIC participen en la jornada formativa sobre els contenidors reefers
Durant el mes de maig, Barcelona Depot, en col·laboració amb FECIC, está duent a terme la jornada formativa sobre el funcionament i neteja dels contenidors reefers, amb la participació de 23 persones de 10 empreses associades.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Desde FECIC, queremos felicitar a nuestro socio @MichaelSchara por haber sido nombrado ayer en la Asamblea de CLITRAVI 2022 como el nuevo Presidente de la organización europea. ¡Enhorabuena! https://t.co/bJn8vFktz4
Hoy es el último día de la Asamblea anual de CLITRAVI 2022, donde nuestros invitados han disfrutado de una visita institucional por @irtacat, además de un tour por organizado por Girona. ¡Esperamos poder celebrar en un futuro más eventos como estos! https://t.co/2kgGMnKqDO