LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC participa a la jornada de presentació del XII Congreso Mundial del Jamón
El passat 7 de febrer, es va celebrar a Zafra la jornada de presentació del XII Congreso Mundial del Jamón, a la qual des de FECIC assistim com a coorganitzadors de l'esdeveniment.
FECIC convoca una reunió amb els seus escorxadors associats per respondre dubtes sobre l'exportació al Regne Unit
Dimarts passat 6 de febrer, des de FECIC vam celebrar una reunió telemàtica amb els nostres escorxadors associats per a conèixer els diversos dubtes que han sorgit arran de l'entrada en vigor de les primeres mesures del nou BTOM (Border Target Operating M
FECIC comparteix amb els seus socis la publicació de les conclusions per a les millors tècniques disponibles en escorxadors
La revisió d'aquest reglament té com a objectiu actualitzar els valors d'acompliment mediambiental de les plantes del sector, incloent-hi els nivells d'emissió associats i requisits de monitoratge per a un nombre de paràmetres.
FECIC celebra una reunió per a tractar la situació actual d'auditories a Mèxic
El passat 19 de desembre de 2023, des de FECIC vam convocar una reunió per a analitzar el procés d'autorització de plantes i el procés seguit per les diferents administracions per a poder exportar a Mèxic.

ÀREES D'ACTUACIÓ