LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC i Cuatrecasas organitzen la 1a Sessió AILECC Monogràfica sobre “COMPENSACIÓ I ABSORCIÓ: CONCEPTE, LÍMITS I PROBLEMÀTIQUES PRÀCTIQUES”
El passat dia 22 de novembre de 2022 es va celebrar, de forma telemàtica, la primera jornada de l’Agrupació d’innovació de les empreses càrnies de Catalunya (AILECC).
FECIC i Cuatrecasas constitueixen l'Agrupació d’Innovació Laboral dels Empreses Càrnies de Catalunya (AILECC)
Dijous passat dia 27 d'octubre 2022, a l'Auditori de Cuatrecasas (Barcelona), va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'Agrupació d'Innovació Laboral de les Empreses Càrnies de Catalunya (AILECC).
Fecic organitza el primer Fòrum Nacional de la Proteïna Alternativa
El passat 24 d'octubre va tenir lloc el Primer Fòrum Nacional de la Proteïna Alternativa, organitzat per FECIC i celebrat a la seu de Foment del Treball (entitat col·laboradora) i amb la revista Cárnica com a media partner.
La paradoxa energètica dels purins
Josep Collado, Secretari General de FECIC, porta temps conscienciant sobre la importància d'apostar pel biogàs i després de la parada de totes les plantes de tractament de purins de Catalunya pel preu del gas, pren la paraula.

ÀREES D'ACTUACIÓ

@CEOE_ES Es un placer contar con la participación de nuestro presidente de honor, así como del presidente y secretario general de FECIC, en la Asamblea Electoral de hoy de CEOE.
A raíz de la jornada del pasado 27 de octubre sobre la creación de AILECC, ayer día 22 de noviembre FECIC celebró, junto a @Cuatrecasas, la primera jornada monográfica sobre "Compensación y absorción: concepto, límites y problemáticas prácticas". https://t.co/fLJg1WnhYv