LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC participa al projecte de preparats carnis
FECIC ha participat en el projecte de Grups Operatius del DARP 2018 de Sistemes innovadors per a classificar de manera objectiva productes carnis o preparats carnis.
Jornada de sostenibilitat de FECIC
60 empreses assisteixen a la jornada telemàtica de FECIC, per explicar a les seves empreses la importància de comptar amb una garantia financera per a fer front a la responsabilitat mediambiental.
FECIC aposta per l'estratègia de les plataformes comercials per reforçar l'exportació de les seves empreses
FECIC firma un acord de col·laboració amb la plataforma The Meat Solution, per donar resposta a les necessitats de les empreses exportadores en l'entorn de la digitalització i facilitar les operatives comercials de futur dels establiments carnis.
FECIC analitza la situació dels països tercers amb les empreses exportadores
L'Àrea Internacional de FECIC i empreses exportadores s’han trobat telemàticament en la 8ª reunió del Grup de treball internacional de carns porcines, amb l’objectiu d’analitzar la situació dels mercats internacionals en aquesta etapa de pandèmia.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Reunión muy productiva para comentar diferentes temas del sector cárnico del presidente, el secretario general @JosepCollado y el adjunto a dirección de #fecic con @valentinalmansa, Óscar Rodríguez y Beatriz Muñoz del @mapagob. https://t.co/QIKgybbAdO
Gracias @IntCarnica por la entrevista a nuestro secretario general @JosepCollado https://t.co/Rj17gvz2SE
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies