LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC aposta per l'estratègia de les plataformes comercials per reforçar l'exportació de les seves empreses
FECIC firma un acord de col·laboració amb la plataforma The Meat Solution, per donar resposta a les necessitats de les empreses exportadores en l'entorn de la digitalització i facilitar les operatives comercials de futur dels establiments carnis.
FECIC analitza la situació dels països tercers amb les empreses exportadores
L'Àrea Internacional de FECIC i empreses exportadores s’han trobat telemàticament en la 8ª reunió del Grup de treball internacional de carns porcines, amb l’objectiu d’analitzar la situació dels mercats internacionals en aquesta etapa de pandèmia.
Joan Costa, president de FECIC per dos anys més
El Comitè Executiu de FECIC ratifica Joan Costa com a president de la FECIC per un període de dos anys més, aprova renovar el seu mandat fins el 2024 i nomena un Adjunt a direcció.
La patronal càrnia defensa l'ús de les denominacions càrnies només per a productes carnis
FECIC demana el suport dels representants espanyols de la Comissió d'Agricultura i Desenvolupament Rural del Parlament Europeu en votació en relació a l'ús de la denominació de productes carnis per a productes vegetarians o vegans.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Entrevista de @Efeagro al secretario general de #fecic @JosepCollado. Gracias por contar con nosotros. https://t.co/P8XfA0ItQJ
FECIC apuesta por la estrategia de las plataformas comerciales para reforzar la exportación de sus empresas ?? https://t.co/qHcGI51PXy https://t.co/EAPcmRV570
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies