LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

El Grup de Treball del BREF de FECIC avança en l’elaboració de futur BREF d’Escorxadors i Subproductes animals
El Grup de treball del BREF de FECIC i la consultora mediambiental Ricardo Energy & Environment, s'han reunit per a continuar treballant en el document de conclusions, que serviran com a base de discussió dels futurs valors BREF.
El MAPA participa en la 6ª reunió dels grups de treball internacionals de carns porcines i elaborats
Ahir es va celebrar la reunió del Grup de treball internacional d'elaborats i de carns porcines, amb la participació de diferents representants de l'Administració per a analitzar la situació del sector porcí.
Els escorxadors de porcí analitzen la situació del sector
L'Àrea Tècnica i representants de l'Administració es van reunir el passat 16 de gener, a Vic, amb els representants dels escorxadors de porcí, per comentar temes com la situació de l'acreditació dels laboratoris de triquina o de les inspeccions de l'ACA.
La qualitat i la innovació, eixos de la reunió de la patronal amb els tècnics de la indústria càrnia
La reunió de FECIC amb el seu grup tècnic ha comptat amb la presència de l'AESAN per comentar temes que afecten el sector carni, com els extractes vegetals o la diferenciació entre producte carni i preparat de carn.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El secretario general de #fecic @JosepCollado comenta temas del sector #cárnico con el presidente de la @gencat @QuimTorraiPla durante la Inauguración oficial de @Fiporc https://t.co/6jU0BruOH9
El Área de Formación de #fecic asiste ahora a esta reunión de @fpcatalunya https://t.co/HvPXv4DlRu
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies