LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Assolit un preacord en matèria de negociació del conveni col·lectiu
Després d'una llarga reunió, recentment es formalitzava un preacord en la Negociació del Conveni Col·lectiu entre els Sindicats UGT i CCOO (CIG es va manifestar en contra) i les associacions empresarials AGEMCEX, ANAFRIC, ANAGRASA, ANICE i FECIC.
FECIC celebra una jornada monogràfica sobre els BREF als escorxadors
FECIC va celebrar el passat 8 de novembre una jornada monogràfica sobre els BREF als escorxadors per explicar els treballs que s'estan realitzant, a nivell de la UE, sobre aquesta qüestió.
Representants de FECIC es reuneixen amb el director general de la Indústria Alimentària
El president de FECIC, Joan Costa, i el secretari general, Josep Collado, es van reunir el passat 6 de novembre amb el director general de la Indústria Alimentària, José Miguel Herrero, per tractar qüestions del sector.
El president i el secretari general es troben amb consellera d'Agricultura
El passat 5 de novembre, el president de FECIC, Joan Costa, i el secretari general, Josep Collado, es van reunir amb la consellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà, i amb altres responsables del Departament d'Agricultura.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El secretario general de #fecic @JosepCollado ha participado esta mañana en la #AsambleaCEOE y en la posterior reunión de Junta directiva de @CEOE_ES, que se celebra ahora y que encabeza su nuevo presidente @agaramendil https://t.co/awiZmqTbM1
Hoy el Área Internacional de #fecic asiste, en #Madrid, al V #ForoPorcino de @interporc bajo el lema 'Orgullosos de lo nuestro' https://t.co/bmYBeBWWrL
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies