LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Barcelona, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC assisteix com a convidat a l'esmorzar del Fòrum Europa Tribuna Catalunya
Dimecres passat, dia 6 de novembre, es va celebrar a Barcelona el Fòrum Europa Tribuna Catalunya, a càrrec del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el sr. Òscar Ordeig, en el que en representació de FECIC va assistir el secretari gener
FECIC celebra una nova reunió del seu Grup del Vacum/Oví
Durant la tarda d'ahir, dia 4 de novembre, des de FECIC vam celebrar una nova reunió del nostre Grup de Vacum/Oví que va comptar amb la participació del director general de PROVACUNO, el sr. Javier López, de la cap de Servei d'Ordenació Ramadera del DARP,
FECIC assisteix a la Jornada empresarial amb el Consolat General de la República Popular de la Xina a Barcelona
El Consolat General de la República Popular de la Xina a Barcelona ha celebrat avui la Trobada Empresarial Xina-Catalunya, una iniciativa destinada a impulsar la cooperació comercial i estrènyer els llaços entre la Xina i Espanya, amb especial atenció a C
FECIC organitza una jornada per tractar la innovació dins l'àmbit dels anàlegs carnis
Avui 23 d'octubre ha tingut lloc un nou webinar dins el Grup de Proteína alternativa de la FECIC, que ha comptat amb la col·laboració del sr. Grau Matas Ferrer, tècnic d'innovació del programa de qualitat i tecnologia alimentàries de l'Institut de Recerca

ÀREES D'ACTUACIÓ