LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

La qualitat i la innovació, eixos de la reunió de la patronal amb els tècnics de la indústria càrnia
La reunió de FECIC amb el seu grup tècnic ha comptat amb la presència de l'AESAN per comentar temes que afecten el sector carni, com els extractes vegetals o la diferenciació entre producte carni i preparat de carn.
FECIC exposa a les seves empreses d'elaborats carnis possibles solucions per a la crisi actual que travessen
La patronal es reuneix amb una cinquantena d'empreses d'elaborats carnis per analitzar la situació que estan travessant per l'encariment de la matèria primera i per comentar possibles solucions.
El Grup de treball sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis de Clitravi es reuneix a Barcelona
Les oficines de FECIC, a Barcelona, han acollit la reunió del Grup de treball de Clitravi sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis.
Les patronals europees analitzen la situació que travessen les empreses d'elaborats
Representants de la patronal càrnia francesa FICT i de la italiana ASSICA es reuneixen a Barcelona amb FECIC per a abordar el tema de la difícil situació que estan vivint les empreses elaboradores de productes carnis transformats i definir possibles soluc

ÀREES D'ACTUACIÓ

Artículo de opinión del secretario general de #fecic @JosepCollado en @lavanguardia sobre los retos y oportunidades del #sectorcárnico. https://t.co/zvsOsL7PL0
Analizamos la Ley de #Responsabilidad #Medioambiental y sus implicaciones para las empresas cárnicas con el grupo de trabajo de Sodtenibilidad de #fecic. https://t.co/NccTfNAqrX
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies