LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC presenta a l'ICEX el seu pla estratègic de promoció internacional post-covid, basat en la transformació digital
FECIC i ICEX s’han reunit telemàticament per comentar diferents estratègies de promoció internacional per al sector carni per adaptar-se a la nova situació post-pandèmia.
FECIC presenta al MAPA diferents mesures en favor de sector i li demanen el seu suport
El president i el secretari general de FECIC s'han reunit amb representants del MAPA, per exposar-los el seu pla de suport al sector carni arran de la crisi per la Covid-19 i demanar la col·laboració del seu ministeri.
El sector carni assegura les mascaretes de protecció per als seus treballadors
La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) participa en la iniciativa conjunta amb ASSOCAT per aconseguir la provisió de mascaretes per als treballadors de les empreses càrnies.
FECIC demana suport a l'Administració i als Grups Parlamentaris per al sector oví
La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) demana mesures en favor del sector oví, un dels més perjudicats per la crisi sanitària a causa del coronavirus.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Ahí estará el secretario general de #fecic @JosepCollado junto con @interporc y @anprogapor para debatir sobre la imagen del sector a lo largo de la cadena de valor. Esta tarde, a las 19h. https://t.co/l2GjuM7Vb5
La guerra de la carne en EE.UU ?https://t.co/Wubwmhhh5r via @LaVanguardia
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies