LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Josep Solà, nou president de FECIC
Després de 6 anys de mandat de presidència de FECIC liderats de manera impecable per part de Joan Costa, director executiu de Noel Alimentaria S.A.U, és el torn de Josep Solà.
FECIC i el Corredor Mediterrani
El dimecres dia 8 de juny FECIC va ser convidada a participar en la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani, a fi que donés la seva visió sobre l'estat d'aquesta infraestructura.
Reunió grup escorxadors de FECIC
El passat dia 19 de maig es va mantenir una reunió amb el grup d’escorxadors de FECIC on es van tractar diferents temàtiques que afecten el sector.
Reunió Grup Tècnics Indústries
El passat dia 17 de maig es va mantenir una reunió amb el grup de tècnics d'Indústries de FECIC on es van tractar diferents temàtiques que afecten el sector.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Segons l?últim informe d?IMS del mes de juny, les exportacions de carn de boví estatunidencs continuaran creixent el 2022. Si vols saber més informació sobre la indústria càrnia pots escriure un mail a fecic@fecic.es #carn #indústriacàrnia #vacuno #FECICinforma https://t.co/02NjpLff0y
@argal_ga obra la inscripció a les seves beques de 70.000? per aquells projectes emprenedors i per a impulsar la indústria de la carn. Pots inscriure?t en aquest enllaç: https://t.co/7NR2W1tsHw #carn #indústriacàrnia #FECICinforma #GenteQueAmaLoQueHace https://t.co/UJaMMVhKUq