LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

El Grup de treball sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis de Clitravi es reuneix a Barcelona
Les oficines de FECIC, a Barcelona, han acollit la reunió del Grup de treball de Clitravi sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis.
Les patronals europees analitzen la situació que travessen les empreses d'elaborats
Representants de la patronal càrnia francesa FICT i de la italiana ASSICA es reuneixen a Barcelona amb FECIC per a abordar el tema de la difícil situació que estan vivint les empreses elaboradores de productes carnis transformats i definir possibles soluc
FECIC analitza els resultats del Programa PACIC amb les empreses que en formen part
El passat 30 d’octubre, l'Àrea tècnica va convocar, a Vic, les empreses participants al Programa PACIC, amb l'objectiu d'explicar els resultats obtinguts durant el 2018.
FECIC es reuneix amb l'AESAN per comentar la diferenciació entre preparat de carn i producte carni
L'Àrea Tècnica i l'IRTA es reuneixen amb representants de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), per tractar la diferenciació entre preparat de carn i producte carni.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Hoy nos hemos reunido en #Vic con una cincuentena de empresas de #elaboradoscárnicos para analizar la situación que están atravesando por el encarecimiento de la materia prima, a causa del aumento de las exportaciones a China por la #PPA, y para comentar posibles soluciones. https://t.co/rZV0p6etlW
Gracias a vosotros por este encuentro tan interesante para el sector #cárnico https://t.co/RbZv3XYDBv
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies