LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC presenta l'estudi Indicadors 2020 de compra i consum de productes carnis
FECIC va patrocinar ahir a Lleida un acte, organitzat en col·laboració amb AECOC, al qual van assistir empreses del sector carni espanyol i companyies de la distribució, a més del subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària de la Gene
FECIC explica a les empreses d'elaborats les línies d'actuació per a recolzar el sector
FECIC s'ha reunit, a Barcelona, amb les empreses d'elaborats carnis per explicar les línies d’actuació que estan duent a terme per ajudar aquest sector davant la complicada situació que travessa pels forts increments en el cost de les matèries primeres.
El Grup de Treball del BREF de FECIC avança en l’elaboració de futur BREF d’Escorxadors i Subproductes animals
El Grup de treball del BREF de FECIC i la consultora mediambiental Ricardo Energy & Environment, s'han reunit per a continuar treballant en el document de conclusions, que serviran com a base de discussió dels futurs valors BREF.
El MAPA participa en la 6ª reunió dels grups de treball internacionals de carns porcines i elaborats
Ahir es va celebrar la reunió del Grup de treball internacional d'elaborats i de carns porcines, amb la participació de diferents representants de l'Administració per a analitzar la situació del sector porcí.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Entrevista de @AleGheorghiu en @DirigentesDg al secretario general de #fecic @JosepCollado Gracias por contar con #fecic https://t.co/wiVu878Rpe
El Área Internacional asiste hoy a la segunda jornada del congreso #AECOCCárnicos en que se comenta, entre otros temas, la carne cultivada @AECOC_ES https://t.co/0d1BAMlgNI
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies