LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Assemblea General de FECIC 2022
El passat 11 de maig va tenir lloc a Vic, després de dos anys de pandèmia i tornant en format presencial, l'Assemblea General de FECIC, on vam comptar amb l'assistència de molts dels nostres socis del sector.
Assemblea Anual de CLITRAVI 2022
Del 4 al 6 de maig va tenir lloc a l'Hotel Condes de Barcelona l'Assemblea Anual de CLITRAVI, on es van compartir diversos punts de vista de la indústria de la carn i es va fer una valoració general del panorama agrícola i ramader actual.
Alimentaria 2022
Del 4 al 7 d'abril, FECIC va organitzar a la fira Alimentaria de Barcelona tota una zona d'estands de més de 1.000 metres quadrats en la qual van participar diverses de les seves empreses associades.
22/03 "Reflexions agroalimentàries arrel del conflicte Ucraïna-Rússia” Jornada solidària
Una jornada, d’anàlisis i debat, sobre les conseqüències que es deriven i es derivaran sobre les empreses de la cadena càrnia i ramadera. Amb la col·laboració del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Foment del Treball Nacional.

ÀREES D'ACTUACIÓ

@boadas1880 invertirà 13 milions d?euros en una nova planta a la Cellera de Ter, amb l?objectiu d?ampliar les seves instal·lacions de llescat i reubicar els seus nous processos més digitalitzats i automatitzats. #carn #indústriacàrnia #JamónCurado #FECICinforma https://t.co/iGEAbk5sQ8
Dilluns passat @Republica_com va publicar una notícia sobre la crisi dels cereals arran la guerra a Ucraïna, on el nostre secretari general, @JosepCollado, va fer un esment especial. FECIC als mitjans: https://t.co/9WbWTuB3CE #industriacárnica #cereales #Ucrania #FECICinforma https://t.co/Cfhjj0WqGo