LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Reunió de CLITRAVI i les associacions càrnies a Salzburg
Les associacions càrnies europees, entre elles FECIC, es van reunir els dies 10 i 11 d'abril, a la ciutat austríaca de Salzburg, en diferents Grups de Treball per tractar diverses qüestions relacionades amb el sector carni.
IRTA i FECIC firmen un acord de col·laboració en l'àmbit del sector carni
El director general de l’IRTA, Josep Usall, i el president de FECIC, Joan Costa, van firmar l'acord marc de col·laboració entre ambdues entitats, per als pròxims cinc anys, per desenvolupar i executar activitats d'interès comú en l'àmbit del sector carni.
L'Àrea Tècnica assisteix a la reunió del Grup de treball sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis
El responsable de l'Àrea Tècnica, Ignasi Pons, va assistir el passat 25 de març a la reunió del Grup de treball de CLITRAVI, on es va tractar la diferenciació en la referència entre preparats de carn i productes carnis.
L'Àrea Tècnica es reuneix amb els tècnics de les indústries
Prop de 40 empreses van assistir el passat 21 de març, a Vic, a la reunió amb els tècnics de les indústries que va convocar l’Àrea Tècnica de FECIC per tractar temes d’actualitat que afecten al sector.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Presentamos hoy en Vic a las empresas del sector los resultados del estudio de @ShopperView y #fecic sobre tendencias de #consumo y las claves de decisión de compra de #carne y productos cárnicos. https://t.co/Eo2L1AKDNb
Gràcies a vosaltres, un plaer participar en aquesta 3a edició del Meat Business Forum. https://t.co/hOoK6HxPis
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies