LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Reunió entre l'Agència Catalana de Turisme i FECIC
El secretari general va mantenir una reunió de treball amb el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Patrick Torrent, el passat dilluns 3 de desembre.
El secretari general assisteix a la primera reunió de Foment del Treball presidida per Sánchez Llibre
El passat 3 de desembre el secretari general va assistir a la primera reunió formal conjunta de Junta Directiva i Comitè Executiu de Foment del Treball sota la presidència de Josep Sánchez LLibre.
El secretari general participa a la trobada empresarial hispano-xinesa
El secretari general va assistir el passat 28 de novembre a la trobada empresarial hispano-xinesa, presidida pel ministre de Comerç de Xina, Zhong Shan, i la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme del govern espanyol, Reyes Maroto, a la seu de la CEOE.
FECIC i ANAFRIC inicien contactes per consolidar relacions comercials amb el Canadà per a la carn de boví i porcí
Recentment ha tingut lloc una reunió amb representants de FECIC i ANAFRIC, i membres d'associacions productores i representants del govern canadenc, per fomentar les relacions comercials entre operadors de carn de boví i porcí, d'ambdós països.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El Área Técnica se ha reunido con representantes de los mataderos de #vacuno para hablar sobre problema de etiquetado de la carne de #vacuno y #ovino, con @CugatGloria, subdirectora general de la Inspección y Control Agroalimentario de @agriculturacat https://t.co/bWzghQURuA
Sindicatos e industria valoran avances económicos en nuevo convenio # cárnicas?? https://t.co/To1VDCIJnX via @finanzascom
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies