LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

El director de PROVACUNO es troba amb empreses associades de FECIC
El passat 27 de juny va tenir lloc a les oficines de FECIC, a Barcelona, una trobada entre el director de PROVACUNO, Javier López, i diverses empreses càrnies, per iniciativa de l’Àrea Tècnica de FECIC.
FECIC presenta el programa PACIC a la gran distribució
L'Àrea Tècnica va presentar a Madrid, a les associacions de la gran distribució, ASEDAS i ANGED, el Programa d'Autocontrol Sectorial de la Indústria de la Carn (PACIC) de FECIC.
Les empreses analitzen el conflicte de l'ús de Cooperatives de Treball Associat
Una vintena d'empreses i grups empresarials carnis, juntament amb el president, el secretari general i l'assessor laboral de FECIC, s'han reunit recentment a Lleida, per tractar el conflicte de l'ús de Cooperatives de Treball Associat en el sector.
FECIC guanya el premi Aliança per l'FP Dual atorgat per la Fundació Bertelsmann i el Cercle d'Economia
El secretari general de FECIC, Josep Collado, ha recollit el premi "Alianza para la FP Dual", en la categoria d'Altres organitzacions, atorgat per la Fundació Bertelsmann i el Cercle d'Economia.

ÀREES D'ACTUACIÓ

El secretario general de #fecic @JosepCollado asiste ahora a la reunión de Junta Directiva de @CEOE_ES https://t.co/EARj4DSvPD
El Área de Formación asiste a la jornada del Consejo de Relaciones Laborales de Cataluña de aprendizaje y prácticas en la FP https://t.co/dSeHEcafKO
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies