LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Els principals productors carnis s'incorporen al primer Protocol COVID-19 per a la indústria càrnia espanyola
Els grups empresarials carnis més representatius a nivell espanyol se sumen al Protocol COVID-19 certificable de la indústria càrnia espanyola, que la FECIC ha creat recentment juntament amb la consultora de riscos, AON, i la certificadora líder, AENOR.
FECIC presenta el primer protocol COVID-19 per la indústria càrnia
FECIC presenta el primer protocol de la indústria càrnia espanyola, fruit de l'acord signat amb la consultora de riscos AON i la certificadora AENOR, que permetrà a les empreses implantar mesures per evitar els riscos per la COVID-19 i certificar-les.
El sector carni recolza la decisió de traslladar la Fira Alimentaria al 2021
La Fira Alimentaria tindrà lloc del 17 al 20 de maig de l’any vinent, després de la reunió que ha mantingut el Comitè d’Intercarn, que ha comptat amb la presència del secretari general de FECIC i de l’Àrea Internacional de la Federació.
La patronal càrnia trasllada a europarlamentaris la seva preocupació per qüestions legislatives mediambientals, de nutrició i de seguretat alimentària
FECIC es reuneix amb eurodiputats del PP per explicar-los algunes qüestions que preocupen el sector carni i que estan relacionades amb iniciatives legislatives europees en medi ambient, seguretat alimentària i nutrició.

ÀREES D'ACTUACIÓ

VideoEntrevista @IntCarnica al secretario general de #fecic @JosepCollado : "Hay que establecer nuevos modelos de promoción para seguir apostando por los mercados internacionales"??https://t.co/V4MRPyPCNN https://t.co/TDOF0fj2jB
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies