LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

El secretari general analitza l'actualitat del sector i dels projectes de FECIC amb la premsa sectorial
El passat 20 de febrer va tenir lloc, a les oficines de Madrid, una trobada entre diferents mitjans sectorials i el secretari general de FECIC, amb l'objectiu de donar les previsions de tancament de producció i exportació del 2018.
L'Àrea Tècnica de FECIC fa ponència a la Fira FIPORC
L'Àrea Tècnica va fer, el passat 15 de febrer, una ponència sobre els reptes del sector per al 2019 en el marc de la 6a jornada tècnica per a professionals del porcí, que es va organitzar amb motiu de la Fira del Porc, FIPORC
Els Grups de treball internacional de FECIC es reuneixen per analitzar la situació dels mercats
FECIC ha reunit una trentena d'empreses en les convocatòries dels seus dos Grups de treball internacional d'elaborats i de carns porcines, per a tractar diferents temes d'internacionalització i exportació.
Reunió de CLITRAVI i les associacions càrnies a Brussel·les
Les associacions càrnies europees, entre les quals es troba FECIC, es van reunir els dies 5 i 6 de febrer a Brussel·les per tractar diferents qüestions relacionades amb la nutrició, la seguretat alimentària i el funcionament de la cadena alimentària.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Esta mañana nuestra Área Técnica asiste en Bruselas a la reunión del observatorio europeo del mercado de la carne, para analizar la situación actual de los mercados de porcino y vacuno y del consumo de carne, entre otros temas. https://t.co/q5laihiF3a
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies