LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

La patronal càrnia defensa l'ús de les denominacions càrnies només per a productes carnis
FECIC demana el suport dels representants espanyols de la Comissió d'Agricultura i Desenvolupament Rural del Parlament Europeu en votació en relació a l'ús de la denominació de productes carnis per a productes vegetarians o vegans.
Els principals productors carnis s'incorporen al primer Protocol COVID-19 per a la indústria càrnia espanyola
Els grups empresarials carnis més representatius a nivell espanyol se sumen al Protocol COVID-19 certificable de la indústria càrnia espanyola, que la FECIC ha creat recentment juntament amb la consultora de riscos, AON, i la certificadora líder, AENOR.
FECIC presenta el primer protocol COVID-19 per la indústria càrnia
FECIC presenta el primer protocol de la indústria càrnia espanyola, fruit de l'acord signat amb la consultora de riscos AON i la certificadora AENOR, que permetrà a les empreses implantar mesures per evitar els riscos per la COVID-19 i certificar-les.
El sector carni recolza la decisió de traslladar la Fira Alimentaria al 2021
La Fira Alimentaria tindrà lloc del 17 al 20 de maig de l’any vinent, després de la reunió que ha mantingut el Comitè d’Intercarn, que ha comptat amb la presència del secretari general de FECIC i de l’Àrea Internacional de la Federació.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Hoy hemos participado en la interesante jornada virtual de @Bionenergia_Cat para comentar la oportunidad que se abre para las empresas cárnicas, de la mano de la bioenergía, de avanzar en la descarbonización industrial y la sostenibilidad. https://t.co/1j3fgZNBKd
Asistimos ahora al debate claves de éxito para superar la crisis que tiene lugar en el #FHGforum que se celebra hoy y mañana en #Barcelona @AlimentariaBCN @Hostelcobcn @FGastronomic @Fira_Barcelona https://t.co/KRgII4r4PV
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies