LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC celebra una jornada monogràfica sobre els BREF als escorxadors
FECIC va celebrar el passat 8 de novembre una jornada monogràfica sobre els BREF als escorxadors per explicar els treballs que s'estan realitzant, a nivell de la UE, sobre aquesta qüestió.
Representants de FECIC es reuneixen amb el director general de la Indústria Alimentària
El president de FECIC, Joan Costa, i el secretari general, Josep Collado, es van reunir el passat 6 de novembre amb el director general de la Indústria Alimentària, José Miguel Herrero, per tractar qüestions del sector.
El president i el secretari general es troben amb consellera d'Agricultura
El passat 5 de novembre, el president de FECIC, Joan Costa, i el secretari general, Josep Collado, es van reunir amb la consellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà, i amb altres responsables del Departament d'Agricultura.
El DARP celebra una nova reunió de la taula sectorial del porcí
El passat dia 26 d'octubre, FECIC va participar a la Taula Sectorial Agrària del porcí, que organitza el Departament d’Agricultura, en què es va tractar de forma monogràfica el tema de la Pesta Porcina Africana (PPA).

ÀREES D'ACTUACIÓ

Asistimos ahora a la reunión de la Mesa sectorial agraria del #ovino y el #caprino, convocada por @agriculturacat, para analizar la situación estructural y coyuntural de este sector. https://t.co/pnSSEpiFha
Interesante jornada técnica de @ruralcat sobre adaptación de los mataderos a la normativa de #BienestarAnimal y certificaciones en la que el Área Técnica de #fecic participará como ponente ? La cita, el 23 de noviembre a las 9'30h en #Barcelona. https://t.co/AlSXZt1kAv
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies