LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

Els escorxadors analitzen l'actualitat del sector de la mà de l'Àrea Tècnica i el DARP
L'Àrea Tècnica i representants del Departament d’Agricultura es van reunir el 20 de març amb els grups de treball d'escorxadors de les espècies porcina, bovina i ovina de la Federació, per debatre diferents temes d'actualitat que els són d'afectació.
Presentació del programa PAED a les empreses
El passat 13 de març, FECIC, ANPROGAPOR i ANPS van presentar a les empreses el Programa d'Autocontrol de l'Etiquetatge Duroc (PAED) i els van explicar què implica i quines són les qüestions més importants que han de tenir en compte.
FECIC presenta el seu estudi sobre tendències de compra i consum de carns i productes carnis
El passat 5 de març es va celebrar a Lleida el dinar organitzat per FECIC per presentar un avanç de l'estudi sobre indicadors i tendències de compra i consum de carns i productes carnis, que ha elaborat AECOC Shopper View per encàrrec de FECIC.
El sector aposta per un programa voluntari per controlar l'etiquetatge de Duroc
L'Associació Nacional de Productors de Bestiar Porcí (ANPROGAPOR), l'Associació Nacional de Criadors de Bestiar Porcí Selecte (ANPS) i FECIC presenten al MAPA el Programa d'Autocontrol de l'Etiquetatge Duroc (PAED).

ÀREES D'ACTUACIÓ

Reunión ahora de las áreas Técnica e Internacional con los representantes de los mataderos de #vacuno y de @agriculturacat para analizar temas sectories de actualidad https://t.co/IJXE8EZfqF
El Área Técnica se reúne en Vic con el Grupo de trabajo de los mataderos de #porcino para comentar temas sectoriales que les afectan junto con representantes de @agriculturacat https://t.co/OUtnsVMbth
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies