LA FECIC

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC), amb oficines a Madrid, Barcelona i Brussel·les, es va crear l'any 1978, i és l'organització empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector carni a nivell nacional.

La FECIC és el resultat de la unió de diferents associacions empresarials, que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes en productes carnis elaborats.

Entre les funcions de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial i de les seves empreses afiliades davant les diferents administracions, mentre que entre les seves activitats destaca la informació i els serveis que ofereix a les empreses càrnies.

NOTÍCIES DESTACADES

FECIC analitza amb els escorxadors la situació actual del sector
FECIC i representants de l'Administració s'han reunit amb escorxadors per analitzar l'esborrany del RD sobre els centres de neteja i desinfecció, debatre el tema del benestar animal i dels controls d'etiquetatge en el sector carni.
Signat el conveni col·lectiu de les indústries càrnies
El  passat 10 de desembre, les patronals ANICE, FECIC, AGEMCEX, ANAFRIC i ANAGRASA i els sindicats CCOO d'Indústria i UGT-FICA van signar el Conveni Col·lectiu Estatal d’Indústries Càrnies per al període 2018-2020.
FECIC presenta el Programa PACIC a les Comunitats Autònomes
Dilluns passat, el responsable de l'Àrea Tècnica de FECIC va presentar el Programa PACIC, a la Taula de Coordinació de la Qualitat Alimentària, del ministeri d'Agricultura, que es va celebrar a Madrid.
L'Àrea Internacional assisteix al Gira Meat Club 2018
L'Àrea Internacional ha assistit recentment, a Ginebra, al Gira Meat Club 2018, una trobada anual internacional organitzada per la consultora d'estudis de mercat francesa, que ofereix una visió detallada dels diferents mercats mundials del sector carni.

ÀREES D'ACTUACIÓ

Esta mañana nos reunimos, en Vic, con representantes de mataderos de #porcino para que @agriculturacat les explique la situación de los centros de limpieza y desinfección y otros temas de afectación para el sector. https://t.co/F79DwqGMyU
El Área Técnica se ha reunido con representantes de los mataderos de #vacuno para hablar sobre problema de etiquetado de la carne de #vacuno y #ovino, con @CugatGloria, subdirectora general de la Inspección y Control Agroalimentario de @agriculturacat https://t.co/bWzghQURuA
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies