Notícies FECIC

Les associacions empresarials s'uneixen per treballar conjuntament el nou BREF

01.02.2019 Tweet
Les quatre organitzacions càrnies, Agemcex, Anagrasa, Anafric i FECIC, que representen àmpliament a la majoria del sector carni espanyol, han arribat a un acord de col·laboració perquè la consultora mediambiental Ricardo Energy & Environment els assessori en els treballs de revisió del BREF en escorxadors i subproductes animals.

La normativa de protecció ambiental actualment vigent a la Unió Europea (Directiva DEI) estableix que les activitats industrials especificades en l'annex 1, és a dir, escorxadors amb una capacitat de producció de canals superior a 50 T/dia, i instal·lacions per a l'eliminació o l'aprofitament de canals o deixalles d'animals amb una capacitat de tractament superior a 10 T/dia, hauran de revisar aquesta autorització en un termini de quatre anys a partir de la publicació de les conclusions de les MTD per la Comissió Europea. Aquestes conclusions, incloses en el document BREF, establiran uns nivells d'emissió associats a l'ús de les millors tècniques disponibles, els quals seran el llindar per sota del qual hauran d'estar els valors límit d'emissió de l'activitat.

Ricardo Energy & Environment és una empresa de consultoria estratègica, tècnica, mediambiental i d'enginyeria global, que treballa habitualment amb la Comissió Europea elaborant informes sobre diferents temes mediambientals.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies