Notícies FECIC

Comunicat de les organitzacions empresarials del sector carni

04.10.2018 Tweet
Aquest matí s'ha mantingut, a Madrid, una nova reunió de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de les Indústries Càrnies, en la qual s'han constatat significatius avanços respecte a la concreció de les diferents matèries que integren aquest procés negociador.

En aquest sentit, la representació empresarial ha formulat per escrit una proposta concreta per preveure en el Conveni Col·lectiu una sèrie de garanties en la contractació de serveis amb Cooperatives de treball associat a prestar per socis cooperativistes, alhora que també ha definit les millores econòmiques per als treballadors del sector, que anirien d'acord amb l'establert en el III Acord de Negociació Col·lectiva signat per CEOE, UGT i CC.OO.

Així mateix, la representació empresarial ha proposat, entre altres qüestions, la creació d'una Comissió específica en el marc del Conveni Col·lectiu per evolucionar de les actuals categories cap als grups professionals, d'acord amb les exigències del seu ordenament jurídic, amb la finalitat de millorar la gestió operativa de les empreses càrnies, a través d'una millor flexibilitat interna.

Les quatre organitzacions càrnies, Agemcex, Anagrasa, Anafric y FECIC, que representen àmpliament la majoria del sector carni espanyol, confien que en les properes setmanes es puguin produir avanços significatius en la negociació, que possibilitin una ràpida signatura del Conveni del sector.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies