Notícies FECIC

El director de PROVACUNO es troba amb empreses associades de FECIC

29.06.2018 Tweet
Dimecres passat, va tenir lloc a les oficines de FECIC, a Barcelona, una trobada entre el director de PROVACUNO, Javier López, i diverses empreses càrnies, per iniciativa de l’Àrea Tècnica de FECIC.

L’objectiu de la trobada va ser comentar tots els projectes i accions que està duent a terme la interprofessional tant en l’àmbit nacional, en relació a la comunicació i màrqueting, com en l’internacional, en relació a la promoció i l’obertura de mercats. El director de la interprofessional va informar també de quina és la situació de la campanya promocional “What a wonderful beef”, que s’ha sol·licitat a la Unió Europea i que començarà el gener de 2018, amb l’objectiu de difondre i presentar les característiques i qualitats de la carn de vacum d’Espanya a països tercers.

Finalment, es va comentar la problemàtica existent amb l’Extensió de norma de PROVACUNO, tema que també va ser centre de debat durant l’Assemblea general de la interprofessional del passat dilluns, a la qual va assistir l’Àrea Tècnica de FECIC.

Us recordem que dimarts 26 de juny va finalitzar la vigència de l’Extensió de norma del vacum (Ordre AAA/1024/2016), amb el que des d’aquesta data deixa de ser una aportació econòmica obligatòria, fins que no s’aprovi la nova Extensió de norma que s’està tramitant. Aquesta s’ha endarrerit perquè s’hi volia incloure la promoció per a l’exportació dels animals vius, però els estatuts de PROVACUNO no ho contemplen, per això el MAPA ha dit que es tregui i que es busqui la manera idònia de posar-ho, que és el que s’està fent ara.

A més, l’Assemblea general va servir per aprovar els comptes anuals i la gestió de la junta Directiva.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies