Notícies FECIC

Les empreses analitzen el conflicte de l'ús de Cooperatives de Treball Associat

22.06.2018 Tweet
Una vintena d'empreses i grups empresarials carnis es van reunir ahir a Lleida, per parlar sobre el conflicte de la utilització de Cooperatives de Treball Associat (CTA) en el sector carni i intentar buscar possibles solucions. A aquesta reunió van assistir el president, el secretari general i l'assessor laboral de FECIC. Els acords assolits van ser tres:

- Acord per unanimitat de que la posició del sector carni consisteix a emprendre les gestions necessàries per afrontar una modificació de la llei de l'Estatut del Treball Autònom.

- Acord per unanimitat per procedir a la modificació addicional primera del Conveni Col·lectiu estatal del sector d'indústries càrnies, actualment en vigor, i substituir-la per una nova disposició.

- Les empreses requereixen a les federacions i associacions sectorials, entre les quals es troba FECIC, que comencin, amb caràcter immediat, les gestions i demés actuacions necessàries amb la finalitat d'assolir un acord respecte als anteriors acords comentats. 
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies