Notícies FECIC

Els escorxadors de porcí analitzen la situació del sector

17.01.2020 Tweet
L'Àrea Tècnica i representants de l'Administració es van reunir el passat 16 de gener, a Vic, amb els representants dels escorxadors de porcí, per comentar temes com la situació de l'acreditació dels laboratoris de triquina o de les inspeccions de l'ACA. En aquest punt es va fer esment al Programa PACIC de FECIC, que té com a objectiu avaluar l'etiquetatge i la traçabilitat de la carn, així com la qualitat i l'etiquetatge dels derivats carnis. També es va recordar que ja està en funcionament el programa PAED, amb força empreses inscrites i que són vàries les granges que ja han començat el procés de certificació.

En aquesta reunió van participar la cap del Servei d’Ordenació Ramadera del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Montserrat Álamos, i la responsable de Benestar Animal en el sacrifici del Servei d'Ordenació Ramadera del Departament d'Agricultura, Rosada Gili, per explicar aspectes relacionats amb el Benestar animal com són els resultats de les inspeccions o l'actualització de la certificació WFQ i de la classificació de canals.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies