Notícies FECIC

Èxit de convocatòria del Grup de treball de Sostenibilitat i Medi ambient de FECIC

20.09.2017 Tweet
A finals del mes de setembre s'ha celebrat a Vic la 1a reunió del Grup de Treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC. Aquest nou grup, integrat ara mateix per una trentena d'empreses associades, té com a objectiu establir un espai específic per al tractament de temes de sostenibilitat i medi ambient amb els seus integrants, de cara a contribuir a la realització de propostes i rebre informació actualitzada dels esdeveniments sectorials, nacionals i internacionals, per a la presa decisions posteriors sobre aquests aspectes.

En aquesta primera trobada es va analitzar l'estat actual dels BREF, tant de la indústria càrnia com d'escorxadors, així com les principals amenaces. Aquests BREFS suposaran, entre d’altres, revisions automàtiques dels límits d’abocament, introducció de noves obligacions com els Plans Generals d’Olors (PGOs), establiment de ratis de consum d’aigua i energia en funció de la producció realitzada, etc.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies