Notícies FECIC

FECIC analitza els resultats del Programa PACIC amb les empreses que en formen part

04.11.2019 Tweet
El passat 30 d’octubre, l'Àrea tècnica va convocar, a Vic, les empreses participants al Programa PACIC, amb l'objectiu d'explicar els resultats obtinguts durant el 2018. També es va aprofitar per comentar les diferents incidències que s’han detectat després de dur a terme auditories a nivell d’escorxadors i sales i es van contestar les diverses consultes i dubtes legislatius de les empreses participants.

Altre punt que es va tractar van ser les incidències detectades en les etiquetes dels productes avaluats i com es poden resoldre aquestes.

Finalment, es va presentar el nou logotip i la nova pàgina web creada específicament per al programa PACIC, en què es podran consultar quines són les diferents empreses que formen part, el plec de condicions i tota la informació relacionada amb el programa.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies