El president de FECIC, Josep Solà, i el secretari general, Ignasi Pons, participen juntament amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació; el president d’ANICE, Alberto Jiménez; Giuseppe Aloisio, secretari general d’ANICE; i Julio Tapiador, president d’Interham, en la presentació oficial de l’Institut Internacional del Pernil, una iniciativa clau per a l’impuls i la projecció del sector perniler.
🕛 Programa de l’acte:
12.00 h – Benvinguda
Julio Tapiador, president d’Interham
12.30 h – Ponència magistral: “La importància del pernil curat en una dieta equilibrada”
Antonio Escribano, catedràtic en nutrició esportiva (UCAM) i especialista en endocrinologia i nutrició
13.00 h – “El paper d’Interham en el desenvolupament futur del sector perniler espanyol”
Giuseppe Aloisio (director general d’ANICE), Ignasi Pons (secretari general de FECIC) Modera: Ricardo Migueláñez
13.30 h – Cloenda
José Miguel Herrero, director general d’Alimentació (MAPA)
13.45 h – Degustació de pernil