Notícies FECIC

FECIC assisteix a la reunió del Ministeri per al BREF d'escorxadors

21.11.2018 Tweet
L'Àrea Tècnica va participar, a Madrid, juntament amb altres representants del sector industrial, en la reunió convocada pel ministeri per a la Transició Ecològica per establir les bases per als treballs que s’han de dur a terme sobre els BREF d’Escorxadors i subproductes animals, revisar el contingut de l'antic BREF d'escorxadors, treballar tota la informació referent al seu procés de revisió, crear un Grup de treball de la delegació espanyola i elaborar un llistat de les instal·lacions industrials que poguessin participar en la recollida de dades.

Un dels objectius dels BREF és limitar els desequilibris tecnològics dintre la Unió Europea. Els treballs s’iniciaran amb una revisió del document ja existent i el MITECO va informar que aquests es volen fer conjuntament amb la indústria, i que si no comparteixen l’opinió de la indústria no la traslladaran a la Comissió.

Un dels temes que segur es contemplarà en el nou document serà el dels gasos fluorats per refrigerants.

Van tornar a insistir en que la complementació dels qüestionaris per part de les empreses és clau en tot aquest procés del BREF.  Els BREF afecten a escorxadors amb capacitat productiva de canals de 50 t/dia.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies