Notícies FECIC

FECIC celebra el primer esmorzar del sector carni amb Juan Rosell com a convidat

21.03.2018 Tweet
FECIC va organitzar dimecres passat a Madrid el 1er Esmorzar empresarial del sector carni, que va tenir com a primer convidat el president de CEOE, Juan Rosell, i al que van assistir empresaris carnis, membres d'organitzacions del sector, representants de la CEOE i els principals mitjans de comunicació sectorials.
Un dels objectius de FECIC en la seva nova etapa, iniciada el passat mes de juny, passa per promoure la trobada empresarial i la cohesió de les empreses del sector. Trobades empresarials, com aquesta, permeten oferir als màxims representants de les empreses, a altres organitzacions sectorials i agents implicats en el sector compartir un espai en el qual es puguin exposar i debatre diferents temàtiques que concerneixen a les empreses del sector carni.
El president de CEOE, en la seva intervenció, va fer un balanç sobre diferents temes relacionats amb l'economia espanyola i amb aspectes empresarials, com és l'estat actual del IV Acord per a l'Ocupació i la Negociació Col·lectiva (AENC), que s'està negociant; l'excés de legislació existent a Espanya, que caldria simplificar; la feina que cal fer per millorar la legislació a nivell europeu, o la importància d'aconseguir rebaixar l'alt absentisme que té Espanya. També es va mostrar favorable a l'augment de les pensions i a la necessitat d'afrontar reformes econòmiques.
A més, va intervenir el president d'honor de FECIC, Jaume Blancafort, i el president, Joan Costa, recordant els dos la importància de la cohesió del sector i de la defensa comuna dels interessos de les empreses.
L'esmorzar va finalitzar amb un torn de preguntes, moderat pel secretari general de FECIC, Josep Collado, en el qual els empresaris van compartir les seves inquietuds respecte a temes com les traves a l'exportació de productes carnis, l'ús de Cooperatives de Treball Associat que tant s'està qüestionant, la pujada d'aranzels de l'administració nord-americana a diferents productes, que poden acabar afectant també al sector carni, o la negociació del Conveni Col·lectiu d'Indústries Càrnies.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies