Notícies FECIC

FECIC celebra la jornada d'Autocontrols en la Indústria Càrnia

07.03.2023 Tweet

El dimarts passat, dia 7 de març, va tenir lloc la primera jornada d'enguany, organitzada per FECIC, sobre l'actualització i implantació dels autocontrols en la indústria càrnia. Aquesta jornada va reunir més de 50 tècnics de qualitat del sector carni per a compartir la importància dels autocontrols.

L'acte va començar amb l'obertura del Sr. Josep Solà, president de FECIC, qui va presentar el sistema d'autocontrols i la implantació d'aquest en la indústria càrnia.

Durant la jornada es van exposar els resultats del primer any d'implementació del Pla d'Autocontrols de la Indústria Càrnia (FECIC), ressaltant aquelles qüestions de rellevància que poden ajudar a les empreses en la millora contínua de la gestió i implantació dels autocontrols en la indústria càrnia.

A més, la jornada va permetre ressaltar l'impacte de la bona gestió dels autocontrols davant una alerta alimentària.

Finalment, la gran participació de les empreses del sector va posar de manifest el gran interès i implicació d'aquestes empreses en l'actualització dels sistemes d'autocontrol com a eina clau en la gestió de la seguretat alimentària.