Notícies FECIC

FECIC celebra la seva Assemblea general

30.05.2019 Tweet
Ahir es va celebrar a Barcelona l'Assemblea general de FECIC, amb l'assistència d'una cinquantena d'empreses i del president, el secretari general i els representants de totes les àrees de la Federació, els quals van explicar les seves activitats durant 2018, les accions previstes per al 2019 i les seves propostes sectorials.

A més, la trobada també va comptar amb dos consultors del Gira, per fer una anàlisi d'alguns temes importants en l'àmbit del comerç internacional del sector carni, amb especial rellevància de la PPA a la Xina i les seves conseqüències a nivell mundial, entre les quals es troba un increment de la demanda i dels preus de la carn de porcí. També van comentar el desenvolupament de les importacions de carn de porcí a Corea i el Japó, sobretot com a conseqüència del nou escenari comercial que es dibuixa per l'acord UE-Japó, i les oportunitats del mercat a l'Argentina per a la carn porcina.

Finalment, van intervenir el cap d'Àrea d'Exportació Animal de la Subdirecció General d'Acords Sanitaris i Control en Frontera del MAPA, Óscar Rodríguez; el director de PRODECA, Ramon Sentmartí; i el director Territorial de Comerç i de l’ICEX a Catalunya, José Ignacio Pradas, per comentar diferents aspectes del sector carni i de la seva internacionalització.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies