Notícies FECIC

FECIC celebra la seva Assemblea General amb un debat sobre el consum, el consumidor i el sector

17.05.2018 Tweet
Cinquanta empreses han assistit a l’Assemblea General anual de la patronal càrnia, en un acte que ha obert el president de FECIC, Joan Costa, qui ha fet una valoració de l’activitat realitzada durant l’any 2017 i dels fets més destacats, com ha estat el canvi d’orientació de la Federació o la incorporació de FECIC a diferents òrgans com CEOE, International Meat Secretariat (IMS) o la patronal càrnia europea, CLITRAVI.

Com cada any, l’Assemblea General ha servit per a que FECIC presenti als seus associats la seva memòria d’activitats de l’any 2017, el seu pla d’actuació previst per al 2018 i les seves propostes sectorials. La trobada ha finalitzat amb l’aprovació de la gestió econòmica.

Aquest any, s’ha inclòs en el marc de l’Assemblea una jornada amb ponents de primer nivell, que han parlat sobre el consumidor, el consum i el sector, i que ha comptat amb la benvinguda del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, i el tancament a càrrec del director general de la Indústria Alimentària, Fernando José Burgaz.

La primera presentació l’ha fet la col·laboradora ShopperView a AECOC, Marta Munné, parlant de les conclusions de l'estudi de mercat, que han dut a terme juntament amb FECIC, amb informació clau per al sector sobre la percepció que té el consumidor de productes carnis i els seus hàbits de compra.

Després, ha intervingut César Valencoso, director del departament de Consumer InsightsConsulting i director de Comunicació de KantarWorldpanel, que ha realitzat una presentació sobre com impulsar les vendes de les marques, quins són les tendències i hàbits de consum, com seguir creixent d'una manera eficient, la fidelitat del consumidor a les marques i per què es produeix una decisió de compra sobre un determinat producte i no sobre un altre.

Finalment, el responsable d'operacions de Bonpreu, Joan Sabartés, ha parlat sobre el seu grup i les seves ensenyes, la seva experiència i sobre com tracten els frescos, i en concret els productes carnis, que és una de les seccions que més ha crescut en aquest grup.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies