Notícies FECIC

FECIC es converteix en membre del màxim òrgan de Govern de l'oficina internacional de la carn, l'IMS

31.05.2018 Tweet
Ahir es va celebrar en Dallas (EUA) l'Assemblea general de l’International Meat Secretariat (IMS), la qual va aprovar la proposta del seu president i del seu secretari general d'incorporar FECIC com a membre del seu Consell de direcció, sent la primera vegada que una organització empresarial espanyola obté aquest càrrec.

La patronal càrnia compartirà direcció amb la Meat and Livestock Australia, l’Agriculture and Horticulture Development Board del Regne Unit, la nord-americana Meat Export Federation, l’All India Buffalo and Sheepmeat Exporters Association, i l'Associació Rural del Paraguai, que també han entrat a formar part del màxim òrgan de govern.

El Consell de direcció de l'IMS té el deure de representar adequadament els punts de vista i les aspiracions de les diverses regions del món. Per aconseguir-ho, els diferents membres hauran de mantenir un estret contacte amb el Consell Executiu de l'IMS.

Aquest reconeixement permetrà FECIC aprofundir més en la relacions internacionals, a més de participar activament en les activitats d'aquest organisme internacional. Justament, una d'aquestes participacions serà la intervenció de la Federació al Congrés Mundial de la Carn, que se celebra avui i demà als EUA, sent la primera vegada que algú de l'Estat espanyol farà una ponència en aquesta trobada mundial.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies