Notícies FECIC

FECIC explica a les empreses d'elaborats les línies d'actuació per a recolzar el sector

27.02.2020 Tweet
El secretari general de FECIC, Josep Collado, i els responsables de les àrees Internacional i Tècnica es van reunir el dimecres 26 de febrero, a Barcelona, amb les empreses d'elaborats carnis per explicar les línies d’actuació que estan duent a terme per ajudar aquest sector davant la complicada situació que travessa des de començaments de 2019, pels forts increments en el cost de les matèries primeres càrnies, com a conseqüència de la propagació de la PPA a la Xina i altres països i per les tensions en els mercats internacionals.

Aquestes accions passen pels acords amb les patronals francesa, FICT, i italiana, ASSICA, que la patronal càrnia europea CLITRAVI ha començat a tramitar per mitjà de les diferents institucions per donar suport a aquest sector; i pels diferents plans de promoció que existeixen per als elaborats i que van explicar els responsables d'INTERPORC, PRODECA, ICEX i ACCIÓ, a l'igual que altres eines d’ajuda econòmica de les quals es poden beneficiar les empreses.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies