Notícies FECIC

FECIC finalitza la seva participació a la fira Alimentaria amb augment de visitants

20.04.2018 Tweet
FECIC ha tancat la seva participació en la fira Alimentària amb un augment de visitants als seus diferents espais. En aquesta edició, s'ha comptat amb un espai d'1.100m2, entre la participació agrupada de 17 empreses associades i l'espai institucional, on han participat la Fundació Kreas, la IGP Llonganissa de Vic i la Fundació Privada d'Indústries de la Carn (FIC).

Durant quatre dies l'estand de FECIC ha rebut la visita institucional de diferents representants d'associacions sectorials, de delegacions de compradors estrangers i de diferents membres del Govern i de la Generalitat.

El dilluns, una delegació de compradors de Wowprime de Taiwan va visitar l'estand i es va reunir amb empreses interessades en mercat taiwanès. A la nit, el president, el secretari general i les àrees d'Economia i Tècnica, acompanyats de INTERPORC, van sopar amb representants internacionals del International Meat Secretariat (IMS), la patronal europea CLITRAVI, la patronal italiana ASSICA i la prestigiosa consultora internacional GIRA, per parlar sobre temes relacionats amb el sector.

A més, l'espai de FECIC va rebre la visita de la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat; del subdirector d'Acords Sanitaris i Control en Frontera del MAPAMA, Miguel Ángel Martín; i del director de l'àrea d'Agricultura de la Delegació del Govern a Catalunya, José Luis Guarga. Altres representants de l'Administració que van passar per l'espai de la federació van ser el director general Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol; la subdirectora general Inspecció i Control Agroalimentari, Glòria Cugat; el subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària, Jaume Sió; o el subdirector general de Ramaderia del Departament d'Agricutura de la Generalitat, Joaquim Xifra.

També, el president i el secretari general del International Meat Secretariat IMS van realitzar una visita institucional per diferents estands d'empreses de FECIC, durant la qual van poder degustar diferents productes espanyols.

Ahir dijous, últim dia de fira, la ministra d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient, Isabel García Tejerina, va passar per l'estand de FECIC, acompanyada del Delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i el president d'Intercan, Paulo Soares, per conèixer de prop la feina que du a terme la federació.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies