Notícies FECIC

FECIC guanya el premi Aliança per l'FP Dual atorgat per la Fundació Bertelsmann i el Cercle d'Economia

15.06.2018 Tweet
El secretari general de FECIC, Josep Collado, va recollir dimecres a la nit el premi Alianza para l'FP Dual, en la categoria d'Altres organitzacions, durant l'acte de lliurament dels guanyadors de l'II Premi Alianza para la FP Dual, celebrat a Madrid, i que va comptar amb la presència del vicepresident de la Fundació Bertelsmann, Francisco Belil, i del president del Cercle d'Economia, Juan José Bruguera.
El guardó, compartit ex aequo amb la Fundació Bankia, s'ha atorgat a FECIC pel compromís amb la Formació Dual en el sector carni, a través del Centre Integral de Formació en Indústries Càrnies i Agroalimentàries (KREAS). El jurat va voler destacar les més de 50 accions de formació dual que ha impartit el sector, comptant amb la participació de més de 30 empreses i 500 alumnes.

Aquests premis reconeixen el compromís amb l'FP Dual i el seu esforç per donar visibilitat a les bones pràctiques en aquest àmbit i de conscienciar al teixit empresarial, als centres educatius, organitzacions i a la resta de la societat, sobre la necessitat d'impulsar aquest tipus de formació, que contribueix a la generació d'ocupació.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies