Notícies FECIC

FECIC inicia la seva col·laboració amb la consultoria GIRA

08.01.2018 Tweet
A finals de 2017 FECIC es va incorporar com a membre de ple dret a la consultora estratègica Gira, la més reconeguda i especialitzada a nivell mundial en temes d’agrobusiness i en estudis sobre el panorama global del consum i comerç de la carn en els diferents mercats mundials.

Aquests estudis, dades i perspectives que elabora Gira serveixen per saber com evoluciona el mercat de la carn, quines són les tendències i previsions, quins els punts forts i els punts febles o quin és el potencial del mercat, i se situen com a documents de referència per a les institucions europees, que també en són membres, com la Comissió Europea.

Ara, amb aquest acord, els associats de FECIC podran anar coneixent els diferents estudis sectorials que presenti Gira en el marc dels diversos grups de treball que té FECIC i de les diferents activitats que durà a terme al llarg de 2018. Una d’aquestes accions es tindrà lloc el proper mes d’abril, durant la fira Alimentària. Es tracta d’una presentació conjunta amb GIRA sobre els principals mercats objectius per als propers cinc anys per a les carns porcines i de vacum.

A més, fruit d’aquesta adhesió, al desembre el departament d’Economia i Sostenibilitat de FECIC va participar en la trobada anual GIRA Meat Club, que va tenir lloc a Divonne (França) i que reuneix durant tres dies a les principals organitzacions empresarials de tot el món i a algunes institucions mundials amb l’objectiu de donar una visió detallada dels diferents mercats mundials del sector carni, analitzant les previsions a curt termini i alguns dels problemes crucials que impacten als mercats actuals.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies