Notícies FECIC

FECIC organitza al costat de la multinacional Aon una jornada per a assessorar les empreses en matèria d'assegurances per a la indústria càrnia

21.03.2023 Tweet

Dimarts passat, dia 21 de març, va tenir lloc la jornada sobre la cobertura d'assegurances i prevenció de riscos amb el nostre col·laborador Aon, líder en consultoria de riscos i persones i bróker d'assegurances. Aquesta jornada, anomenada “La indústria càrnia davant el repte de cobrir els riscos de les seves instal·lacions”, va reunir més de 40 empreses associades a la federació, amb la finalitat d'exposar un projecte que permeti donar solució a les creixents problemàtiques basades en la cobertura d'assegurances per part de les companyies asseguradores.

El motiu de celebració d'aquesta jornada va ser principalment degut a la dificultat i impossibilitat de moltes empreses, fàbriques i magatzems, de renovar les seves cobertures d'assegurança, la qual cosa genera una gran preocupació a moltes empreses del sector.

L'acte va començar amb l'obertura de Josep Solà, president de FECIC, i va prosseguir amb la presentació de la jornada i de la multinacional Aon i la seva proposta de Pla d'Acció, a càrrec d'Ignasi Pons, secretari general de FECIC.

A continuació, i concloent la jornada, els experts en Col·locació i Enginyeria de Riscos de Aon van detallar aquest Pla d'Acció, que va girar entorn de les problemàtiques de la indústria càrnia per a assegurar els seus riscos i instal·lacions, a més d'aportar solucions reals i a baix cost per a les empreses del sector.

Cal afegir que aquest pla d'acció ja ha estat desenvolupat i executat amb èxit per part de Aon en diverses empreses del sector carni que tenien aquest problema de cobertura.