FECIC organitza una jornada sobre el frau alimentari en la indústria càrnia
28.03.2023
Tweet
El dimarts passat, dia 28 de març, FECIC va celebrar una jornada tècnica sobre com combatre i detectar el frau alimentari en les empreses del sector carni, a més de proporcionar diversos consells en matèria d'etiquetatge i traçabilitat de la carn i els derivats carnis.
Durant la jornada, presidida per Josep Solà, president de FECIC, es van exposar els resultats de l'activitat inspectora duta a terme l'any 2022, per a així posar en coneixement a les més de 40 empreses assistents aquells aspectes més rellevants a tenir en compte, amb la finalitat que les empreses puguin adaptar les mesures pertinents per a millorar el seu etiquetatge, traçabilitat i qualitat dels seus productes.
A més, aquesta jornada ha permès unir a les diferents empreses del sector per a compartir els avanços en innovació i R+D, lluitar contra el frau i garantir la qualitat dels productes i dels processos de producció. Des de FECIC també van aprofitar per a exposar les línies d'actuació que estan prenent des de fa anys per al sector, a partir del Pla d'Autocontrol Integral de la Indústria Càrnia Espanyola (PACIC), avalat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).