Notícies FECIC

FECIC organitza una jornada sobre el frau alimentari en la indústria càrnia

28.03.2023 Tweet

El dimarts passat, dia 28 de març, FECIC va celebrar una jornada tècnica sobre com combatre i detectar el frau alimentari en les empreses del sector carni, a més de proporcionar diversos consells en matèria d'etiquetatge i traçabilitat de la carn i els derivats carnis.

Durant la jornada, presidida per Josep Solà, president de FECIC, es van exposar els resultats de l'activitat inspectora duta a terme l'any 2022, per a així posar en coneixement a les més de 40 empreses assistents aquells aspectes més rellevants a tenir en compte, amb la finalitat que les empreses puguin adaptar les mesures pertinents per a millorar el seu etiquetatge, traçabilitat i qualitat dels seus productes.


A més, aquesta jornada ha permès unir a les diferents empreses del sector per a compartir els avanços en innovació i R+D, lluitar contra el frau i garantir la qualitat dels productes i dels processos de producció. Des de FECIC també van aprofitar per a exposar les línies d'actuació que estan prenent des de fa anys per al sector, a partir del Pla d'Autocontrol Integral de la Indústria Càrnia Espanyola (PACIC), avalat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).