Notícies FECIC

FECIC organitza una nova jornada internacional amb la participació del MAPA, el MINECO, INTERPORC i PROVACUNO

09.07.2024 Tweet

Avui, 9 de juliol de 2024, de 10.30 a 14:00h, ha tingut lloc en la Direcció Provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social de Barcelona una nova jornada internacional de FECIC, que ha comptat amb la participació de més de 60 empreses associades i que ha permès tractar amb profunditat diversos aspectes clau en relació al panorama vigent dels mercats internacionals, com és la situació actual dels mercats de la Xina i Mèxic.

Durant la jornada, s'ha pogut comptar amb la participació del Sr. Simón Pérez Segura, secretari general de la delegació del Govern a Catalunya; el Sr. Emilio García Muro, subdirector general d'acords sanitaris i control en frontera del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació; el Sr. Daniel Cascales Núñez, subdirector general de la Subdirecció General de Comerç Internacional de Mercaderies Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Economia, Comerç i Empresa; el Sr. José Luis Guarga, director d'àrea de l'Àrea Funcional d'Agricultura i Pesca de la delegació del Govern a Catalunya i la Sra. Sandra Borjabat, coordinadora regional de sanitat animal regió quarta de la delegació del Govern a Catalunya; el Sr. Daniel de Miguel, director internacional i director adjunt d'INTERPORC; i el Sr. José Ramón Godoy, director internacional de PROVACUNO.


Una jornada que ha permès actualitzar la situació actual de la recerca antidúmping de les autoritats xineses, així com el procés d'autorització d'empreses que desitgen exportar a Mèxic.