Notícies FECIC

FECIC participa al projecte de preparats carnis

11.02.2021 Tweet
FECIC, juntament amb les empreses Noel Alimentaria, Coopecarn Girona, Arcadie España i Joaquim Albertí, ha participat en el projecte dels Grups Operatius del DARP 2018 "Sistemes innovadors per a classificar de manera objectiva productes carnis o preparats carnis", que ha comptat amb l'IRTA com a equip tècnic i investigador i amb Innovacc com a coordinador.

L’objectiu general d'aquest projecte ha estat desenvolupar una eina de presa de decisions per a la classificació dels derivats carnis segons la legislació vigent. Els objectius específics que s'han plantejat per assolir-ho, han estat els següents:

1. Avaluar tecnologies analítiques i paràmetres de procés/producte que permetin classificar un derivat carni com a preparat de carn o producte carni.
2. Desenvolupar una eina per a la presa de decisions (decision supporting tool) per facilitar l’adaptació tecnològica dels derivats carnis i classificar-los d’acord amb la legislació vigent.

Aquest projecte ha estat finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2020. 

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies