Notícies FECIC

FECIC participa a la Fira SIAL Shanghái en el viatge organitzat per INTERPORC

28.05.2024 Tweet

Del 28 al 30 de maig, el Nou Centre Internacional d'Exposicions de Shanghái acull una nova edició de la fira SIAL Shanghái, una plataforma crucial perquè nombroses empreses alimentàries de tot el món transmetin les seves veus i mostrin el seu valor inherent que enguany atreu al voltant de 5.000 expositors i més de 180.000 professionals del sector alimentari.

Aquesta nova edició de SIAL Shanghái se centra en 14 temes principals, entre els quals s'inclouen els menjars preparats, carns fresques i congelades, aliments preparats i processament, envasament i distribució, entre altres.

Xina ocupa el primer lloc en el món en termes de consum de productes carnis, per la qual cosa les cadenes de subministrament de carn ocuparan una posició important en SIAL Shanghái 2024. Des del proveïment de matèries primeres fins a la distribució de productes finals, es cobriran tots els aspectes de la indústria càrnia per a mostrar els últims desenvolupaments i pràctiques innovadores en un espai d'exposició de 40.000m2.

En el marc de l'esdeveniment, la Federació Empresarial de Carnes i Indústries Càrnies (FECIC) participa, al costat de 20 de les principals empreses porcines espanyoles, en un espai agrupat de més de 800m2 organitzat per INTERPORC. Durant els tres dies de fira, FECIC serà partícip de múltiples trobades comercials i institucionals amb empreses locals i autoritats xineses i espanyoles que permetran establir sinergies i contactes internacionals.

Entre les activitats programades en el marc de l'esdeveniment, el dimecres 29 de maig, el secretari general de FECIC, Ignasi Pons, acompanyarà a la delegació del MAPA, presidida pel ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, el Sr. Luis Planas Puchades, a la recepció d'empreses espanyoles presents en SIAL Shanghái. Així mateix, a les 18:30h participarà en el sopar de celebració de la XXIV Edició de SIAL Shanghái sota la presidència del Sr. Planas i al costat de INTERPORC i les altres empreses espanyoles expositores.