Notícies FECIC

FECIC participa en el Grup d'Internacionalització de PROVACUNO

07.09.2018 Tweet
L'Àrea Internacional de FECIC va assistir ahir dijous a la reunió del Grup d'Internacionalització de PROVACUNO, amb l'objectiu de comentar les accions de promoció internacional per a l'any 2019, la presència en fires internacionals, el conveni amb el MAPA o el pla sectorial de l'ICEX.

En primer lloc, el coordinador d'Internacionalització de PROVACUNO va comentar les accions que formen part del pla UE per a països tercers, com són les fires Gulfood Dubai (febrer 2019), Food & Hotel Vietnam (abril 2019) i la HOFEX Hong Kong (maig 2019), a les quals la interprofessional assistirà amb estand, sense possibilitat de participació agrupada.

D'igual manera, i per restricció d'espai disponible, repetirà la mateixa modalitat a la fira ANUGA, que tindrà lloc en Colònia, a l'octubre de 2019.

També es va comentar que, mitjançant el conveni amb el MAPA, està assegurada, a dia d'avui, la presència a les fires FMA Xangai (juny 2019) i CIMIE Qingdao (octubre 2019), que tindran lloc a Xina.

Posteriorment, i després de comparar les fires proposades, les diferents organitzacions sectorials i empreses assistents a la reunió van considerar que les fires de major importància i en les quals es treballarà per poder anar-hi mitjançant participació agrupada seran Foodex Tòquio (març 2019), Food & Hotel Indonèsia (juliol 2019), Food Africa Cairo (desembre 2019) i Filipines (pendent de concretar acció).
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies