Notícies FECIC

FECIC presenta el seu estudi sobre tendències de compra i consum de carns i productes carnis

06.03.2019 Tweet
El passat 5 de març es va celebrar a Lleida el dinar organitzat per FECIC, juntament amb AECOC, per presentar a les empreses càrnies i de distribució assistents un avanç de l'estudi sobre indicadors i tendències de compra i consum de carns i productes carnis, que ha elaborat la plataforma d'estudis del comprador AECOC Shopper View per encàrrec de la federació.

El president i el secretari general, juntament amb representants de grans empreses del sector carni espanyol i de les companyies més significatives de la distribució van assistir a aquest dinar, que va comptar amb la presència i intervenció del director general de Sanitat de la Producció Agrària del MAPA, Valentín Almansa, i del director general de Desenvolupament Rural del Departament d'Agricultura, Oriol Anson, que van comentar la importància del sector i de la feina que duen a terme les empreses.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies