Notícies FECIC

FECIC es reuneix amb l'AESAN per comentar la diferenciació entre preparat de carn i producte carni

21.10.2019 Tweet
L'Àrea Tècnica i representants de l'IRTA s'han reunit a Madrid amb la directora executiva de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), Marta García, el subdirector general de Promoció de la Seguretat Alimentària, Victorio José Teruel, i amb tècnics de la subdirecció, amb l'objectiu de tractar el tema de la diferenciació entre preparat de carn i producte carni.

FECIC ha exposat a l'AESAN els treballs que s'estan duent a terme amb les seves empreses membres i amb el centre tecnològic IRTA, per establir els paràmetres analítics objectius que permetin definir per a un determinat grup de derivats carnis quan estem davant un producte carni o un preparat de carn.

Així mateix, es va informar l'AESAN que aquests treballs estan en línia amb els que FECIC està duent a terme juntament amb altres associacions càrnies de la Unió Europea per trobar un sistema objectiu per a la diferenciació entre un preparats de carn i un producte carni. 
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies