Avui, 28 de maig, més de 80 empreses del sector carni s’han reunit a l’Assemblea General de FECIC per debatre reptes, tendències i plans de futur del mercat alimentari. Un esdeveniment clau per a la indústria.
La jornada ha començat amb la benvinguda del president de FECIC, Josep Solà, seguida per la presentació de la Memòria d’Activitats 2024, l’informe econòmic i el pla d’actuació i accions per al 2025, a càrrec del secretari general, Ignasi Pons.
L’especialista en consumidors alimentaris de Rabobank, Maria Castroviejo, ens ha ofert una radiografia del consumidor europeu d’aliments el 2025 i les implicacions per a la gran distribució i per al canal Horeca. També ha analitzat les perspectives globals en proteïna animal: producció, demanda, reptes i una visió sobre la situació actual de les “tarifes” i el seu impacte en el sector.
Per cloure l’acte, ha intervingut el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Hble. Sr. Òscar Ordeig, agraint al sector carni el seu compromís constant amb la qualitat, la sostenibilitat i la innovació.