Notícies FECIC

FECIC s'incorpora a la CEOE

18.12.2017 Tweet
18-12-2017 – Dimecres passat es va formalitzar l'acord d'adhesió, assolit el passat mes de novembre, mitjançant la foto oficial del president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Juan Rosell, i el secretari general de FECIC, Josep Collado, aprofitant l'última Junta Directiva.

Aquesta incorporació suposa que la patronal càrnia forma part com a membre de ple dret de la CEOE i participa activament en l'estructura de la patronal per mitjà de la incorporació a la seva Junta Directiva, a tres vocalies en la seva assemblea general i a 10 comissions que tracten diferents temàtiques com són relacions internacionals, economia i política financera, Unió Europea, desenvolupament sostenible i medi ambient, fiscal, mercat interior, indústria, diàleg social i ocupació, Seguretat Social, PRL i mútues i formació.

Amb aquesta incorporació, FECIC es converteix en l'única organització del sector carni que participa en l'estructura de la màxima confederació empresarial d'Espanya, la qual cosa li permet la coordinació amb altres organitzacions empresarials i poder participar en la presa de decisions de la cúpula empresarial espanyola en benefici de les empreses del sector.

El secretari general de FECIC, Josep Collado, comenta “ser membre de la CEOE és un gran pas per a les empreses del nostre sector, ja que per primer cop el carni espanyol, a través de FECIC, disposa de veu pròpia en la cúpula de la major organització empresarial d'Espanya”.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies