Notícies FECIC

FECIC torna a ser partner global del XXIV Congrés AECOC de Productes Carnis i Elaborats

12.01.2024 Tweet

En el marc de la celebració del pròxim Congrés AECOC de Productes Carnis i Elaborats, que se celebrarà entre el 21 i el 22 de febrer a Lleida, FECIC i AECOC han renovat l'acord de col·laboració pel qual FECIC serà partner global de la 24a edició d'aquest esdeveniment per segon any consecutiu.

Amb la signatura d'aquest acord entre Ignasi Pons, secretari general de la FECIC, i Maite Arrizabalaga, directora comercial i de màrqueting d'AECOC, es va oficialitzar dimarts passat la col·laboració per a l'organització d'aquesta trobada.

Ignasi Pons ha declarat que “des de FECIC estem molt agraïts per poder col·laborar un any més amb AECOC. Per a aquesta 24a edició, i com és costum, hem apostat per ampliar un any més la nostra col·laboració i el nostre partenariat global i exclusiu del Congrés. Esperem que aquest continuï sent una trobada referent del sector, a través del qual s'exposin i analitzin les diferents tendències de la indústria de la carn, al mateix temps que es genera un espai de networking entre els assistents”.

Per part seva, Maite Arrizabalaga ha declarat que “per a nosaltres, és molt important renovar aquesta aliança estratègica amb FECIC i, per tant, poder treballar junts en una trobada clau per a posar en valor el sector carni.”

El Congrés AECOC de Productes Carnis i Elaborats és el principal punt de trobada anual en el qual es reuneixen ramaders, productors, elaboradors i distribuïdors per a abordar junts els reptes que afronta el sector carni. Sens dubte, aquest esdeveniment s'ha convertit en el punt de referència per a tots els actors del sector. L'esdeveniment, que l'any passat va arribar als quasi 400 inscrits, aconsegueix la seva vint-i-quatrena edició en un context clarament marcat pel context inflacionista i de màxima incertesa per al consumidor.