Notícies FECIC

Es firma el protocol d'assetjament per a les empreses del sector

27.07.2018 Tweet
A la nova reunió de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu d’Indústries Càrnies de finals de juliol, es va abordar de nou el projecte de Protocol d’Assetjament, que tant CCOO com UGT havien plantejat a la Taula de Negociació com a element previ a l‘inici de les negociacions.

Després de diversos intercanvis d’esborranys, finalment es va aprovar el text de l’esmentat Protocol, que afectarà a totes aquelles empreses càrnies que disposin de representació legal dels treballadors i que encara no tinguin un protocol propi d’assetjament.

El Protocol afecta les conductes de caire ambiental, per raó de sexe o de caràcter discriminatori, estableix els procediments per a la investigació de denúncies, els terminis dels diferents procediments que cal seguir, així com el paper que ha de jugar la representació legal dels treballadors en aquests.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies