Notícies FECIC

El Grup de treball sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis de Clitravi es reuneix a Barcelona

11.11.2019 Tweet
L'Àrea Tècnica ha participat en Barcelona, juntament amb el IRTA, a la reunió del Grup de treball de CLITRAVI sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis, en què s'ha continuat avançant en els treballs que s'estan duent a terme, juntament amb l'institut de recerca IRTA, per trobar un mètode objectiu per a la distinció d'aquests dos tipus de derivats carnis.

FECIC, veient la preocupació que aquesta qüestió genera a les empreses, va decidir iniciar un projecte juntament amb l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i tres empreses càrnies per a trobar un mètode objectiu basat en paràmetres físic-químics, que pugui ser aplicable en tots els productes. Aquest projecte ha donat com a resultat uns treballs que són els que s'estan usant ara, juntament amb els d'altres Estats membres com Itàlia, França i Àustria.


Recentment, l'Àrea Tècnica i representants de l'IRTA es van reunir amb el subdirector general de Promoció de la Seguretat Alimentària, Victorio José Teruel, i amb tècnics de la subdirecció, per tractar aquest tema i explicar en quin punt es troba.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies