Notícies FECIC

El Grup de treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC es reuneix a Vic

12.06.2019 Tweet
Aquest matí s'ha reunit a Vic el Grup de treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC, per tractar, juntament amb l'assessor mediambiental de FECIC, qüestions com la introducció al concepte d’economia circular, que constitueix, actualment, el marc de les polítiques ambientals europees en temes tan rellevants com gestió de residus, envasos i l’estratègia europea de plàstics.

A més, s'ha fet un repàs a les novetats normatives de residus, envasos i plàstics d’un sol ús, a nivell europeu, nacional i regional i una reflexió sobre les seves implicacions actuals i tendències futures.

Respecte les possibles actuacions en normativa, s'ha plantejat una pluja d’idees sobre els àmbits d’actuació en què podrien actuar els associats de FECIC, posant exemples sobre envasos, plàstics d’un sol ús, residus alimentaris i sistemes integrats de gestió.

Finalment, s'ha tractat la Llei de Responsabilitat Mediambiental i es va tornar a explicar les seves implicacions per al sector carni i les actuacions que es poden realitzar per reduir costos.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies