Notícies FECIC

Ignasi Pons, nou secretari general de FECIC

01.01.2023 Tweet

Després d'una llarga trajectòria de més de 20 anys com a responsable de l'àrea tècnic-legislativa i de sostenibilitat de la Federació Empresarial de Carnes i Indústries Càrnies (FECIC), Ignasi Pons Argimon va ser designat pel Comitè Executiu de la federació com a nou secretari general, càrrec que assumeix des de l'1 de gener, després de portar 4 anys com a adjunt a Direcció i fent el relleu a Josep Collado i Bosch, que passa a ser el nou director de relacions institucionals de FECIC.

Havent obtingut una formació qualificada en Ciències veterinàries en la Universitat Autònoma de Barcelona i havent dut a terme un MBA (Master of Business Administration) a la Universitat de Barcelona i un PMB (Program for Management Development) en ESADE, Ignasi Pons ha anat adquirint durant tots aquests anys l'experiència i coneixements del sector carni per a assumir aquest nou repte dins de FECIC, on continuarà treballant per a ajudar a les empreses càrnies en temes clau, com són la bona imatge del sector, la sostenibilitat i el comerç internacional.


Quant als reptes que el nou secretari general planteja per a FECIC, i seguint amb la línia d'actuació de la federació, destaca la cooperació i treball conjunt amb les empreses del sector carni, per a enfortir les relacions institucionals amb tots els agents del sector, per a així impulsar encara més el creixement del sector carni.


Ignasi afegeix que “és necessari fer un seguiment de les iniciatives, tant nacionals com europees i mundials, que tant en matèria de sostenibilitat com en altres matèries semblen tenir un impacte per al sector en els pròxims anys”, basant-se en l'estratègia Farm to Fork i establint un bon monitoratge de l'aparició de diferents malalties que afecten el benestar animal, com és el cas de la PPA, per a assegurar que el sector compleix amb els estàndards de qualitat que demanda el consumidor.