Notícies FECIC

Els escorxadors analitzen l'actualitat del sector de la mà de l'Àrea Tècnica i el DARP
L'Àrea Tècnica i representants del Departament d’Agricultura es van reunir el 20 de març amb els grups de treball d'escorxadors de les espècies porcina, bovina i ovina de la Federació, per debatre diferents temes d'actualitat que els són d'afectació.
21.03.2019
Presentació del programa PAED a les empreses
El passat 13 de març, FECIC, ANPROGAPOR i ANPS van presentar a les empreses el Programa d'Autocontrol de l'Etiquetatge Duroc (PAED) i els van explicar què implica i quines són les qüestions més importants que han de tenir en compte.
15.03.2019
FECIC presenta el seu estudi sobre tendències de compra i consum de carns i productes carnis
El passat 5 de març es va celebrar a Lleida el dinar organitzat per FECIC per presentar un avanç de l'estudi sobre indicadors i tendències de compra i consum de carns i productes carnis, que ha elaborat AECOC Shopper View per encàrrec de FECIC.
06.03.2019
L'Àrea Internacional finalitza la missió comercial a Sierra Leone
L'Àrea Internacional, juntament amb una delegació catalana d'empreses i diferents organismes, ha dut a terme una missió comercial a Sierra Leone, que ha organitzat PRODECA, amb l'objectiu de crear relacions institucionals i comercials.
27.02.2019
El sector aposta per un programa voluntari per controlar l'etiquetatge de Duroc
L'Associació Nacional de Productors de Bestiar Porcí (ANPROGAPOR), l'Associació Nacional de Criadors de Bestiar Porcí Selecte (ANPS) i FECIC presenten al MAPA el Programa d'Autocontrol de l'Etiquetatge Duroc (PAED).
27.02.2019
El secretari general analitza l'actualitat del sector i dels projectes de FECIC amb la premsa sectorial
El passat 20 de febrer va tenir lloc, a les oficines de Madrid, una trobada entre diferents mitjans sectorials i el secretari general de FECIC, amb l'objectiu de donar les previsions de tancament de producció i exportació del 2018.
21.02.2019
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies