Notícies FECIC

JORNADA INNOVA
Una jornada organitzada pel Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació que posa en valor l’esforç compartit entre productors, centres de recerca, empreses i administracions que, mitjançant l’associació i la cooperació, han treballat conjuntament per t
12.11.2025
FECIC ha assistit a la jornada de Foment del Treball “Claus per a la seguretat de subministrament a Catalunya”.
FECIC ha assistit a la sessió organitzada per Foment del Treball, “Claus per a la seguretat de subministrament a Catalunya: xarxes elèctriques i energia nuclear”.
10.11.2025
Gastronomic Forum Barcelona 2025
On es donen cita la innovació, la sostenibilitat i el talent gastronòmic? Al Gastronomic Forum Barcelona 2025, un espai de referència que reuneix els principals actors del sector per compartir tendències, inspirar noves idees i construir junts el futur d
04.11.2025
FECIC organitza una reunió del Grup d’Escorxadors per analitzar la nova nota de l’AESAN sobre l’espai mínim als corrals
El benestar animal continua marcant l’agenda del sector carni. Per això, en la nostra reunió amb el Grup d’Escorxadors de FECIC, on han participat més de 25 empreses, hem analitzat la nova nota orientativa de l’AESAN sobre l’espai mínim als corrals dels e
31.10.2025
Sessió de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Parlament de Catalunya
Ahir vam assistir a la sessió de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Parlament de Catalunya, on es va abordar l’evolució de la situació actual de la dermatosi nodular contagiosa bovina i les mesures que es poden dur a terme per a
29.10.2025
FECIC va celebrar un webinar sobre proteïna alternativa i anàlegs carnis.
Des de FECIC es va realitzar un webinar on es va presentar el treball d’investigació “La carn davant dels anàlegs carnis: evidències científiques”, desenvolupat per investigadors de la Universitat d’Extremadura.
28.10.2025