Notícies FECIC

El Grup de treball sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis de Clitravi es reuneix a Barcelona
Les oficines de FECIC, a Barcelona, han acollit la reunió del Grup de treball de Clitravi sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis.
11.11.2019
Les patronals europees analitzen la situació que travessen les empreses d'elaborats
Representants de la patronal càrnia francesa FICT i de la italiana ASSICA es reuneixen a Barcelona amb FECIC per a abordar el tema de la difícil situació que estan vivint les empreses elaboradores de productes carnis transformats i definir possibles soluc
07.11.2019
FECIC analitza els resultats del Programa PACIC amb les empreses que en formen part
El passat 30 d’octubre, l'Àrea tècnica va convocar, a Vic, les empreses participants al Programa PACIC, amb l'objectiu d'explicar els resultats obtinguts durant el 2018.
04.11.2019
FECIC es reuneix amb l'AESAN per comentar la diferenciació entre preparat de carn i producte carni
L'Àrea Tècnica i l'IRTA es reuneixen amb representants de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), per tractar la diferenciació entre preparat de carn i producte carni.
21.10.2019
FECIC reuneix les empreses d'elaborats per analitzar la complicada situació que travessen i definir el seu pla d'acció
Empreses d'elaborats carnis van participar ahir en la reunió extraordinària convocada per la patronal càrnia per comentar i buscar solucions a la complicada situació que està patint el sector dels transformats.
15.10.2019
FECIC agrupa la participació de les empreses càrnies a Anuga
Empreses de FECIC participen aquests dies en Anuga, la major fira mundial d'aliments i begudes que aquest any celebra el seu centenari i que té lloc a la ciutat alemanya de Colònia.
07.10.2019
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies