Notícies FECIC

Jornada de treball del MAPA per analitzar la situació actual del Brexit
L'Àrea Internacional de FECIC va assistir a la jornada de treball del MAPA amb sectors, associacions i organitzacions agràries i agroalimentàries sobre possibles escenaris en la inspecció fronterera i el comerç amb el Regne Unit després del Brexit.
17.09.2018
El secretari general s'entrevista amb la directora executiva de l'AECOSAN
El secretari general s'ha entrevistat amb la directora executiva de l'AECOSAN, Marta García Pérez, i el subdirector general de Promoció de la Seguretat Alimentària d'AECOSAN, Victorio Teruel.
14.09.2018
FECIC participa en el Grup d'Internacionalització de PROVACUNO
L'Àrea Internacional de FECIC ha participat recentment en la reunió del Grup d'Internacionalització de PROVACUNO, amb l'objectiu de comentar les accions de promoció internacional per a l'any 2019.
07.09.2018
Es firma el protocol d'assetjament per a les empreses del sector
A la reunió de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu d’Indústries Càrnies, de finals de juliol, es va aprovar el text del Protocol d’Assetjament, que afectarà a les empreses càrnies que disposin de representació legal dels treballadors.
27.07.2018
Jornada sobre les inspeccions per al frau a la qualitat a la indústria càrnia
FECIC va organitzar una trobada sobre "Les inspeccions per al frau a la qualitat en la indústria càrnia", on diferents representants del Dept. d'Agricultura van explicar què s'espera d'una visita d'inspecció a la indústria càrnia.
19.07.2018
El director de PROVACUNO es troba amb empreses associades de FECIC
El passat 27 de juny va tenir lloc a les oficines de FECIC, a Barcelona, una trobada entre el director de PROVACUNO, Javier López, i diverses empreses càrnies, per iniciativa de l’Àrea Tècnica de FECIC.
29.06.2018
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies