Notícies FECIC

FECIC participa al programa Els Matins de TV3
Dimarts passat, el secretari general de FECIC, Josep Collado, va participar en la tertúlia d'Els Matins de TV3 per parlar sobre diferents temes que afecten al sector carni.
16.01.2019
FECIC reforça la seva col·laboració amb AECOC
FECIC tanca un acord de col·laboració amb AECOC per dur a terme un estudi, a 3 anys, sobre els indicadors del sector carni i, a la vegada, patrocinar l'esmorzar previ a la propera edició del Congrés de Productes Carnis i Elaborats.
14.01.2019
La Unió de Consumidors de Catalunya i FECIC comencen a col·laborar
El dimecres 9 de gener, el secretari general i l'Àrea Tècnica de FECIC es van reunir amb el president de la Unió de Consumidors de Catalunya, Salvador Domínguez, i el seu coordinador, Raimon Margalef, acordant la signatura d’un conveni de col·laboració.
14.01.2019
FECIC analitza amb els escorxadors la situació actual del sector
FECIC i representants de l'Administració s'han reunit amb escorxadors per analitzar l'esborrany del RD sobre els centres de neteja i desinfecció, debatre el tema del benestar animal i dels controls d'etiquetatge en el sector carni.
17.12.2018
Signat el conveni col·lectiu de les indústries càrnies
El  passat 10 de desembre, les patronals ANICE, FECIC, AGEMCEX, ANAFRIC i ANAGRASA i els sindicats CCOO d'Indústria i UGT-FICA van signar el Conveni Col·lectiu Estatal d’Indústries Càrnies per al període 2018-2020.
12.12.2018
FECIC presenta el Programa PACIC a les Comunitats Autònomes
Dilluns passat, el responsable de l'Àrea Tècnica de FECIC va presentar el Programa PACIC, a la Taula de Coordinació de la Qualitat Alimentària, del ministeri d'Agricultura, que es va celebrar a Madrid.
10.12.2018
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies