Notícies FECIC

FECIC ofereix a les empreses exportadores formació sobre el funcionament dels contenidors, per a ajudar-les amb la seva activitat exportadora
Avui s'ha fet la 9a reunió del Grup de treball internacional d'elaborats i carns porcines, per analitzar la situació dels mercats internacionals i tractar diverses qüestions, com és el tema del funcionament dels contenidors per a l'exportació.
15.04.2021
FECIC es reuneix amb els tècnics de 70 empreses per tractar temes d'actualitat
FECIC ha reunit telemàticament 70 empreses per tractar temes com el Nutriscore, la diferenciació entre producte carni i preparat de carn, l'ús de les denominacions càrnies o els controls oficials realitzats en el sector.
04.03.2021
FECIC participa al projecte de preparats carnis
FECIC ha participat en el projecte de Grups Operatius del DARP 2018 de Sistemes innovadors per a classificar de manera objectiva productes carnis o preparats carnis.
11.02.2021
Jornada de sostenibilitat de FECIC
60 empreses assisteixen a la jornada telemàtica de FECIC, per explicar a les seves empreses la importància de comptar amb una garantia financera per a fer front a la responsabilitat mediambiental.
27.01.2021
FECIC aposta per l'estratègia de les plataformes comercials per reforçar l'exportació de les seves empreses
FECIC firma un acord de col·laboració amb la plataforma The Meat Solution, per donar resposta a les necessitats de les empreses exportadores en l'entorn de la digitalització i facilitar les operatives comercials de futur dels establiments carnis.
10.12.2020
FECIC analitza la situació dels països tercers amb les empreses exportadores
L'Àrea Internacional de FECIC i empreses exportadores s’han trobat telemàticament en la 8ª reunió del Grup de treball internacional de carns porcines, amb l’objectiu d’analitzar la situació dels mercats internacionals en aquesta etapa de pandèmia.
03.12.2020
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies