Notícies FECIC

FECIC viatja fins a Brussel·les per a assistir a les reunions sectorials de CLITRAVI
Ahir i avui, 1 i 2 d'octubre, el departament tècnic-regulador de FECIC s'ha traslladat a Brussel·les per a assistir a les reunions sectorials convocades per CLITRAVI, el Centre d'Enllaç de la Indústria Càrnia de la Unió Europea.
02.10.2024
El nostre secretari general assisteix a la IX Nit Gourmet del Food Retail
El Palau de Pedralbes de Barcelona ha acollit l’1 d'octubre la trobada anual que serveix per donar a conèixer les novetats dels socis del Clúster i que aplega els principals agents institucions del sector. L'organització de la Nit Gourmet és possible gràc
01.10.2024
FECIC es reuneix amb la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per a abordar les preocupacions del sector carni
Avui, 30 de setembre de 2024, el president de FECIC, el Sr. Josep Solà, al costat del secretari general, el Sr. Ignasi Pons, s'ha reunit amb la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat per a traslladar alguns dels proble
30.09.2024
FECIC assisteix a la VI del Fòrum Carni com a entitat associada
Avui, dia 25 de setembre, el Palau de Congressos de Girona acull el VI Fòrum Carni i de la Proteïna Alternativa, al qual el secretari general de FECIC, el Sr. Ignasi Pons, ha acudit en representació de la Federació, que és entitat associada del Fòrum.
25.09.2024
FECIC aborda l'Anàlisi de Cicle de Vida com una eina útil per a monitorar, reduir impacte i comunicar
El matí d'ahir, 22 de juliol a les 12:00h, va tenir lloc de manera telemàtica una sessió del Grup de Sostenibilitat de FECIC, organitzada per la Federació Empresarial d'Indústries Càrnies.
23.07.2024
FECIC assisteix a la 1ª Nit d'INNOVAC
El passat dimecres 17 de juliol, el secretari general de FECIC, el Sr. Ignasi Pons, va tenir l'honor d'assistir a la 1ª Nit d'INNOVAC, la festa del sector carni i la proteïna alternativa catalana, que va reunir a 130 persones d'empresas i institucions a
22.07.2024