Notícies FECIC

22/03 "Reflexions agroalimentàries arrel del conflicte Ucraïna-Rússia” Jornada solidària
Una jornada, d’anàlisis i debat, sobre les conseqüències que es deriven i es derivaran sobre les empreses de la cadena càrnia i ramadera. Amb la col·laboració del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Foment del Treball Nacional.
11.03.2022
FECIC s'adhereix a l'enfocament One Health
FECIC s'ha sumat a l'enfocament One Health, una estratègia mundial que treballa en favor de la salut òptima per a les persones, els animals i el medi ambient, valors que coincideixen amb els compromisos del sector carni.
01.09.2021
FECIC analitza amb les seves empreses l'impacte de les noves tarifes elèctriques en el sector carni
Un mes després de l'entrada en vigor de les noves tarifes elèctriques, FECIC ha organitzat una jornada amb les seves empreses per analitzar i valorar l'impacte d'aquest canvi regulador.
30.06.2021
10 empreses sòcies de FECIC participen en la jornada formativa sobre els contenidors reefers
Durant el mes de maig, Barcelona Depot, en col·laboració amb FECIC, está duent a terme la jornada formativa sobre el funcionament i neteja dels contenidors reefers, amb la participació de 23 persones de 10 empreses associades.
24.05.2021
FECIC impulsa diferents projectes sectorials emmarcats en els fons de recuperació europeus
FECIC informa els seus socis en l'Assemblea general dels seus projectes sectorials i les seves propostes de suport econòmic a les empreses càrnies, que s'emmarquen dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol.
13.05.2021
50 empreses analitzen el futur del sector de la mà de la principal consultora internacional del sector carni
FECIC celebra una jornada monogràfica amb la consultora Gira, en la que ha destacat l'augment de la producció mundial en els pròxims 5 anys, majoritàriament marcat per una recuperació de la producció a la Xina.
20.04.2021