Notícies FECIC

FECIC participa al projecte de preparats carnis
FECIC ha participat en el projecte de Grups Operatius del DARP 2018 de Sistemes innovadors per a classificar de manera objectiva productes carnis o preparats carnis.
11.02.2021
Jornada de sostenibilitat de FECIC
60 empreses assisteixen a la jornada telemàtica de FECIC, per explicar a les seves empreses la importància de comptar amb una garantia financera per a fer front a la responsabilitat mediambiental.
27.01.2021
FECIC aposta per l'estratègia de les plataformes comercials per reforçar l'exportació de les seves empreses
FECIC firma un acord de col·laboració amb la plataforma The Meat Solution, per donar resposta a les necessitats de les empreses exportadores en l'entorn de la digitalització i facilitar les operatives comercials de futur dels establiments carnis.
10.12.2020
FECIC analitza la situació dels països tercers amb les empreses exportadores
L'Àrea Internacional de FECIC i empreses exportadores s’han trobat telemàticament en la 8ª reunió del Grup de treball internacional de carns porcines, amb l’objectiu d’analitzar la situació dels mercats internacionals en aquesta etapa de pandèmia.
03.12.2020
Joan Costa, president de FECIC per dos anys més
El Comitè Executiu de FECIC ratifica Joan Costa com a president de la FECIC per un període de dos anys més, aprova renovar el seu mandat fins el 2024 i nomena un Adjunt a direcció.
03.11.2020
La patronal càrnia defensa l'ús de les denominacions càrnies només per a productes carnis
FECIC demana el suport dels representants espanyols de la Comissió d'Agricultura i Desenvolupament Rural del Parlament Europeu en votació en relació a l'ús de la denominació de productes carnis per a productes vegetarians o vegans.
17.09.2020
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies