Notícies FECIC

10 empreses sòcies de FECIC participen en la jornada formativa sobre els contenidors reefers
Durant el mes de maig, Barcelona Depot, en col·laboració amb FECIC, está duent a terme la jornada formativa sobre el funcionament i neteja dels contenidors reefers, amb la participació de 23 persones de 10 empreses associades.
24.05.2021
FECIC impulsa diferents projectes sectorials emmarcats en els fons de recuperació europeus
FECIC informa els seus socis en l'Assemblea general dels seus projectes sectorials i les seves propostes de suport econòmic a les empreses càrnies, que s'emmarquen dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol.
13.05.2021
50 empreses analitzen el futur del sector de la mà de la principal consultora internacional del sector carni
FECIC celebra una jornada monogràfica amb la consultora Gira, en la que ha destacat l'augment de la producció mundial en els pròxims 5 anys, majoritàriament marcat per una recuperació de la producció a la Xina.
20.04.2021
FECIC ofereix a les empreses exportadores formació sobre el funcionament dels contenidors, per a ajudar-les amb la seva activitat exportadora
Avui s'ha fet la 9a reunió del Grup de treball internacional d'elaborats i carns porcines, per analitzar la situació dels mercats internacionals i tractar diverses qüestions, com és el tema del funcionament dels contenidors per a l'exportació.
15.04.2021
FECIC es reuneix amb els tècnics de 70 empreses per tractar temes d'actualitat
FECIC ha reunit telemàticament 70 empreses per tractar temes com el Nutriscore, la diferenciació entre producte carni i preparat de carn, l'ús de les denominacions càrnies o els controls oficials realitzats en el sector.
04.03.2021
FECIC participa al projecte de preparats carnis
FECIC ha participat en el projecte de Grups Operatius del DARP 2018 de Sistemes innovadors per a classificar de manera objectiva productes carnis o preparats carnis.
11.02.2021
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies