FECIC firma un acord de col·laboració amb la plataforma The Meat Solution, per donar resposta a les necessitats de les empreses exportadores en l'entorn de la digitalització i facilitar les operatives comercials de futur dels establiments carnis.
L'Àrea Internacional de FECIC i empreses exportadores s’han trobat telemàticament en la 8ª reunió del Grup de treball internacional de carns porcines, amb l’objectiu d’analitzar la situació dels mercats internacionals en aquesta etapa de pandèmia.
El Comitè Executiu de FECIC ratifica Joan Costa com a president de la FECIC per un període de dos anys més, aprova renovar el seu mandat fins el 2024 i nomena un Adjunt a direcció.
FECIC demana el suport dels representants espanyols de la Comissió d'Agricultura i Desenvolupament Rural del Parlament Europeu en votació en relació a l'ús de la denominació de productes carnis per a productes vegetarians o vegans.
Els grups empresarials carnis més representatius a nivell espanyol se sumen al Protocol COVID-19 certificable de la indústria càrnia espanyola, que la FECIC ha creat recentment juntament amb la consultora de riscos, AON, i la certificadora líder, AENOR.
FECIC presenta el primer protocol de la indústria càrnia espanyola, fruit de l'acord signat amb la consultora de riscos AON i la certificadora AENOR, que permetrà a les empreses implantar mesures per evitar els riscos per la COVID-19 i certificar-les.
01.07.2020
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies