Notícies FECIC

El sector explica a les empreses càrnies el programa voluntari per a controlar l'etiquetatge Duroc
Una trentena d'empreses assisteixen a la presentació que ha dut a terme, a Madrid, FECIC, ANPROGAPOR i ANPS per presentar i explicar el Programa d'Autocontrol de l'Etiquetatge Duroc (PAED).
07.05.2019
El sector presenta al MAPA el Programa voluntari per a controlar l'etiquetatge Duroc
FECIC, l'Associació Nacional de Productors de Bestiar Porcí (ANPROGAPOR) i l'Associació Nacional de Criadors de Bestiar Porcí Selecte (ANPS) presenten el Programa PAED a la Direcció General de Produccions i Mercats Agraris del MAPA.
25.04.2019
Reunió de CLITRAVI i les associacions càrnies a Salzburg
Les associacions càrnies europees, entre elles FECIC, es van reunir els dies 10 i 11 d'abril, a la ciutat austríaca de Salzburg, en diferents Grups de Treball per tractar diverses qüestions relacionades amb el sector carni.
11.04.2019
IRTA i FECIC firmen un acord de col·laboració en l'àmbit del sector carni
El director general de l’IRTA, Josep Usall, i el president de FECIC, Joan Costa, van firmar l'acord marc de col·laboració entre ambdues entitats, per als pròxims cinc anys, per desenvolupar i executar activitats d'interès comú en l'àmbit del sector carni.
27.03.2019
L'Àrea Tècnica assisteix a la reunió del Grup de treball sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis
El responsable de l'Àrea Tècnica, Ignasi Pons, va assistir el passat 25 de març a la reunió del Grup de treball de CLITRAVI, on es va tractar la diferenciació en la referència entre preparats de carn i productes carnis.
25.03.2019
L'Àrea Tècnica es reuneix amb els tècnics de les indústries
Prop de 40 empreses van assistir el passat 21 de març, a Vic, a la reunió amb els tècnics de les indústries que va convocar l’Àrea Tècnica de FECIC per tractar temes d’actualitat que afecten al sector.
22.03.2019
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies