Notícies FECIC

FECIC s'adhereix a Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025
Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia l'any 2025. Es convertirà, d'aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció.
16.07.2024
FECIC organitza una jornada amb els seus associats per a tractar la convocatòria i preparació del PERTE Agroalimentari
Aquest matí de 12 de juliol a les 10:00h, ha tingut lloc de manera telemàtica una sessió organitzada per FECIC que ha comptat amb la participació del Sr. Galo Gutiérrez Monzonís, director de l'Oficina Tècnica del PERTE Agroalimentari del Ministeri d'Indús
12.07.2024
FECIC assisteix a la jornada de presentació de l'Informe sobre Absentisme Laboral elaborat per Foment del Treball
Des de FECIC hem assistit avui, dia 11 de juliol, a la jornada de presentació de l'Informe sobre Absentisme Laboral de Foment del Treball.
11.07.2024
FECIC participa en una nova reunió de la Taula Sectorial de Porcí del MAPA
Avui, dia 10 de juliol, des de FECIC hem mantingut una nova reunió de la Taula Sectorial de Porcí amb el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.
10.07.2024
FECIC organitza una nova jornada internacional amb la participació del MAPA, el MINECO, INTERPORC i PROVACUNO
Avui, 9 de juliol de 2024, de 10.30 a 14:00h, ha tingut lloc en la Direcció Provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social de Barcelona una nova jornada internacional de FECIC, que ha comptat amb la participació de més de 60 empreses associades
09.07.2024
FECIC participa en una reunió amb el MINECO sobre la recerca antidúmping de la Xina
Durant el matí d'avui, dia 8 de juliol, per part de FECIC el nostre secretari general, el Sr. Ignasi Pons, ha participat en una reunió amb la secretària d'Estat de Comerç del Ministeri d'Economia, Comerç i Empresa, la Sra. Amparo López Senovilla, per a fe
08.07.2024