Notícies FECIC

FECIC presenta l'estudi Indicadors 2020 de compra i consum de productes carnis
FECIC va patrocinar ahir a Lleida un acte, organitzat en col·laboració amb AECOC, al qual van assistir empreses del sector carni espanyol i companyies de la distribució, a més del subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària de la Gene
10.03.2020
FECIC explica a les empreses d'elaborats les línies d'actuació per a recolzar el sector
FECIC s'ha reunit, a Barcelona, amb les empreses d'elaborats carnis per explicar les línies d’actuació que estan duent a terme per ajudar aquest sector davant la complicada situació que travessa pels forts increments en el cost de les matèries primeres.
27.02.2020
El Grup de Treball del BREF de FECIC avança en l’elaboració de futur BREF d’Escorxadors i Subproductes animals
El Grup de treball del BREF de FECIC i la consultora mediambiental Ricardo Energy & Environment, s'han reunit per a continuar treballant en el document de conclusions, que serviran com a base de discussió dels futurs valors BREF.
13.02.2020
El MAPA participa en la 6ª reunió dels grups de treball internacionals de carns porcines i elaborats
Ahir es va celebrar la reunió del Grup de treball internacional d'elaborats i de carns porcines, amb la participació de diferents representants de l'Administració per a analitzar la situació del sector porcí.
22.01.2020
Els escorxadors de porcí analitzen la situació del sector
L'Àrea Tècnica i representants de l'Administració es van reunir el passat 16 de gener, a Vic, amb els representants dels escorxadors de porcí, per comentar temes com la situació de l'acreditació dels laboratoris de triquina o de les inspeccions de l'ACA.
17.01.2020
La qualitat i la innovació, eixos de la reunió de la patronal amb els tècnics de la indústria càrnia
La reunió de FECIC amb el seu grup tècnic ha comptat amb la presència de l'AESAN per comentar temes que afecten el sector carni, com els extractes vegetals o la diferenciació entre producte carni i preparat de carn.
20.11.2019
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies