Notícies FECIC

FECIC celebra el Webinar Carn cultivada: Una oportunitat en la diversificació proteica, a càrrec del Sr. Carlos Campillos del Good Food Institute Europe.
Aquest dimarts 18 de març, des de l'Àrea Tècnica de FECIC, s'ha organitzat el Webinar Carn conreada: Una oportunitat en la diversificació proteica.
18.03.2025
FECIC assisteix a la Reunió Sectorial Boví de Carn organitzada pel MAPA
Des de FECIC, el passat 12 de març vam assistir a la Reunió Sectorial Boví de Carn organitzada pel MAPA amb totes les entitats representatives del sector boví de carn.
17.03.2025
FECIC aborda amb els seus associats el nou Reglament europeu d'envasos domèstics, comercials i industrials
Avui, 12 de març de 2025, des de FECIC i en col·laboració amb Ecoembes, hem reunit les nostres empreses associades per a tractar les qüestions clau del nou Reglament europeu d'envasos i la seva aplicació en la indústria càrnia.
12.03.2025
FECIC assisteix als premis PITA i Ruralapps del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Ahir, dilluns 10 de març, el secretari general de FECIC, Ignasi Pons, va assistir als premis PITA i Ruralapps del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
11.03.2025
El secretari general de FECIC assisteix al Mobile World Congress
Del 3 al 6 de març se celebra a Barcelona el Mobile World Congress, l'esdeveniment internacional anual que gira al voltant del sector de la comunicació i les noves tecnologies.
05.03.2025
El secretari general de FECIC participa com a ponent a la Fira Meat Attraction
Del 25 al 27 de febrer se celebra a Madrid el Meat Attraction, la Fira Internacional de referència per a la indústria càrnia, en la qual FECIC participa.
25.02.2025