Notícies FECIC

FECIC assisteix als XVII Premis i Medalles d'Honor Foment del Treball
Ahir, dilluns dia 16 de desembre, es va celebrar a la seu de Foment del Treball els XVII Premis i Medalles d'Honor de Foment, la gran cita anual que reconeix la tasca realitzada per empreses i destacats empresaris i empresàries durant el darrer any o al l
17.12.2024
FECIC participa en la roda de premsa celebrada per Foment sobre la proposta de reforma de la jornada laboral
En el dia d'avui, el secretari general de FECIC, Ignasi Pons ha assistit a la roda de premsa celebrada per Foment del Treball Nacional sobre el posicionament empresarial davant la proposta de la reforma de la jornada laboral.
13.12.2024
FECIC assisteix a la presentació de les actuacions de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025
Durant el matí d'avui, 9 de desembre, ha tingut lloc la presentació de les actuacions de "Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025" en el Time Out Market.
09.12.2024
FECIC aprofundeix en l'adaptació del sector carni a les noves exigències en matèria de sostenibilitat
Avui, 26 de novembre de 2024, des de FECIC i en col·laboració amb la consultora de sostenibilitat Anthesis, hem celebrat amb les nostres empreses associades una jornada per a tractar el tema dels envasos, la seva regulació i com afecten aquestes noves exi
26.11.2024
FECIC assisteix al tercer fòrum de l'Estratègia Nacional d'Alimentació
Avui, el nostre secretari general, el Sr. Ignasi Pons Argimon, ha assistit al tercer fòrum de l'Estratègia Nacional d'Alimentació, organitzat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, que ha tingut lloc en la Fundació Joan Miró.
25.11.2024
FECIC celebra una jornada per a tractar el frau des dels diferents punts de vista de la cadena alimentària
Avui, 19 de novembre de 2024, des de FECIC, com a entitat compromesa amb les bones pràctiques en el sector alimentari, hem celebrat una jornada amb els nostres associats per a tractar el tema del frau alimentari des dels diferents punts de vista de la cad
19.11.2024