Notícies FECIC

FECIC explica a les empreses els nous reglaments de controls oficials en productes d'origen animal
FECIC ha organitzat una jornada per explicar a les seves empreses els canvis que impliquen els nous reglaments de controls oficials dels productes d'origen animal de la mà de l'AESAN i del Departament de Salut de la Generalitat.
09.07.2019
Comencen els treballs per elaborar el primer document del BREF d'escorxadors i subproductes animals
FECIC, com a única associació càrnia espanyola, assisteix a la reunió d'inici per a la revisió del document de referència de Millors Tècniques Disponibles (MTD) per al BREF d'escorxadors i subproductes animals, que té lloc aquesta setmana a Sevilla.
26.06.2019
Els Grups de treball internacional d'elaborats i de carns porcines es reuneix a Barcelona
Una trentena d'empreses exportadores ha assistit, a Barcelona, a la 5a reunió dels Grups de treball internacional d'elaborats i de carns porcines de FECIC, amb l'objectiu de tractar diferents temes d'internacionalització.
19.06.2019
Reunió per treballar en la reducció d'additius
L'Àrea Tècnica de FECIC s'ha reunit, a Barcelona, amb diverses empreses del sector dels additius i la seva associació (AFCA) per continuar amb els treballs d'innovació tecnològica per aconseguir una reducció de l'ús d'additius en els aliments.
13.06.2019
El Grup de treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC es reuneix a Vic
Avui s'ha reunit a Vic el Grup de treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC, per tractar diferents temes d'aquest àmbit de la mà de l'assessor mediambiental de la Federació.
12.06.2019
El president de la Generalitat es reuneix amb el sector porcí
El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha reunit amb els representants del sector porcí català, amb la finalitat d'analitzar la situació de la PPA a Europa.
06.06.2019
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies