Notícies FECIC

FECIC reuneix les seves empreses associades per a la celebració de la seva Assemblea General 2024
Avui, 15 de maig, en FECIC hem celebrat la nostra Assemblea General 2024, un esdeveniment que ha reunit a més de 60 professionals de la indústria càrnia.
15.05.2024
FECIC es reuneix amb el seu Grup de Proteïnes Alternatives per a tractar la proteïna alternativa a Catalunya
Dimecres passat dia 8 de maig, dins del marc del Grup de Proteïnes Alternatives de FECIC, es va presentar l'informe La proteïna alternativa a Catalunya, elaborat per ACCIÓ.
09.05.2024
FECIC s'adhereix a "El Sentit de la Carn", un projecte pioner de col·laboració per a posar en valor el plaer de consumir carn
FECIC s'uneix a “El Sentit de la Carn”, una iniciativa pionera de col·laboració de la cadena de valor del sector carni i la distribució per a posar en valor i reivindicar el plaer de consumir carn i la idoneïtat d'integrar aquest aliment en el marc d'una
29.04.2024
FECIC i el Congreso Mundial del Jamón s'uneixen per a debatre sobre l'ecoeficiència del sector jamonero
Avui, 25 d'abril, hem celebrat a la Sala de Juntes de FOEG, al costat de l'organització del Congreso Mundial del Jamón, la jornada 'L'Ecoeficiència del sector jamonero', emmarcada dins de l'organització del XII Congreso Mundial del Jamón.
25.04.2024
FECIC rep en el seu estand de la fira Alimentària al president de la Generalitat de Catalunya
El president de FECIC, Josep Solà, i el secretari general, Ignasi Pons, han rebut en l'estand de la federació de la fira Alimentària la visita institucional de l'Excm. Sr. Pere Aragonés, president de la Generalitat de Catalunya, acompanyat del Sr. David M
19.03.2024
FECIC participa en el sopar del saló Alimentària presidit pel ministre d'Agricultura, Luis Planas
El dimarts, 19 de març, el president de FECIC, Josep Solà, i el seu secretari general, Ignasi Pons, van ser convidats al sopar d'empresaris celebrada en el marc de la fira Alimentària & Hostelco de Barcelona, presidida pel ministre d'Agricultura, Pesca i
19.03.2024