Notícies FECIC

El director de PROVACUNO es troba amb empreses associades de FECIC
El passat 27 de juny va tenir lloc a les oficines de FECIC, a Barcelona, una trobada entre el director de PROVACUNO, Javier López, i diverses empreses càrnies, per iniciativa de l’Àrea Tècnica de FECIC.
29.06.2018
FECIC presenta el programa PACIC a la gran distribució
L'Àrea Tècnica va presentar a Madrid, a les associacions de la gran distribució, ASEDAS i ANGED, el Programa d'Autocontrol Sectorial de la Indústria de la Carn (PACIC) de FECIC.
25.06.2018
Les empreses analitzen el conflicte de l'ús de Cooperatives de Treball Associat
Una vintena d'empreses i grups empresarials carnis, juntament amb el president, el secretari general i l'assessor laboral de FECIC, s'han reunit recentment a Lleida, per tractar el conflicte de l'ús de Cooperatives de Treball Associat en el sector.
22.06.2018
FECIC guanya el premi Aliança per l'FP Dual atorgat per la Fundació Bertelsmann i el Cercle d'Economia
El secretari general de FECIC, Josep Collado, ha recollit el premi "Alianza para la FP Dual", en la categoria d'Altres organitzacions, atorgat per la Fundació Bertelsmann i el Cercle d'Economia.
15.06.2018
FECIC participa al Congrés Mundial de la Carn amb una ponència sobre el consumidor del futur
La Federació Empresarial de Carn i Indústries Càrnies es converteix en la primera associació càrnia espanyola que participa en aquesta trobada mundial sectorial, que té lloc cada dos anys.
06.06.2018
FECIC es converteix en membre del màxim òrgan de Govern de l'oficina internacional de la carn, l'IMS
La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) ha entrat a formar part del Consell de direcció de l'IMS per al període 2018-2022.
31.05.2018
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies