Notícies FECIC

FECIC i Cuatrecasas organitzen la 1a Sessió AILECC Monogràfica sobre “COMPENSACIÓ I ABSORCIÓ: CONCEPTE, LÍMITS I PROBLEMÀTIQUES PRÀCTIQUES”
El passat dia 22 de novembre de 2022 es va celebrar, de forma telemàtica, la primera jornada de l’Agrupació d’innovació de les empreses càrnies de Catalunya (AILECC).
22.11.2022
FECIC i Cuatrecasas constitueixen l'Agrupació d’Innovació Laboral dels Empreses Càrnies de Catalunya (AILECC)
Dijous passat dia 27 d'octubre 2022, a l'Auditori de Cuatrecasas (Barcelona), va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'Agrupació d'Innovació Laboral de les Empreses Càrnies de Catalunya (AILECC).
27.10.2022
Fecic organitza el primer Fòrum Nacional de la Proteïna Alternativa
El passat 24 d'octubre va tenir lloc el Primer Fòrum Nacional de la Proteïna Alternativa, organitzat per FECIC i celebrat a la seu de Foment del Treball (entitat col·laboradora) i amb la revista Cárnica com a media partner.
24.10.2022
La paradoxa energètica dels purins
Josep Collado, Secretari General de FECIC, porta temps conscienciant sobre la importància d'apostar pel biogàs i després de la parada de totes les plantes de tractament de purins de Catalunya pel preu del gas, pren la paraula.
06.10.2022
Josep Solà, nou president de FECIC
Després de 6 anys de mandat de presidència de FECIC liderats de manera impecable per part de Joan Costa, director executiu de Noel Alimentaria S.A.U, és el torn de Josep Solà.
01.07.2022
FECIC i el Corredor Mediterrani
El dimecres dia 8 de juny FECIC va ser convidada a participar en la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani, a fi que donés la seva visió sobre l'estat d'aquesta infraestructura.
08.06.2022