Notícies FECIC

FECIC demana a Interporc mesures a favor de la indústria de productes carnis elaborats
FECIC demana a Interporc l'adopció de mesures urgents de suport al sector dels elaborats carnis, a causa de la complexa situació que està travessant el mercat porcí a nivell nacional i internacional.
28.08.2019
FECIC explica a les empreses els nous reglaments de controls oficials en productes d'origen animal
FECIC ha organitzat una jornada per explicar a les seves empreses els canvis que impliquen els nous reglaments de controls oficials dels productes d'origen animal de la mà de l'AESAN i del Departament de Salut de la Generalitat.
09.07.2019
Comencen els treballs per elaborar el primer document del BREF d'escorxadors i subproductes animals
FECIC, com a única associació càrnia espanyola, assisteix a la reunió d'inici per a la revisió del document de referència de Millors Tècniques Disponibles (MTD) per al BREF d'escorxadors i subproductes animals, que té lloc aquesta setmana a Sevilla.
26.06.2019
Els Grups de treball internacional d'elaborats i de carns porcines es reuneix a Barcelona
Una trentena d'empreses exportadores ha assistit, a Barcelona, a la 5a reunió dels Grups de treball internacional d'elaborats i de carns porcines de FECIC, amb l'objectiu de tractar diferents temes d'internacionalització.
19.06.2019
Reunió per treballar en la reducció d'additius
L'Àrea Tècnica de FECIC s'ha reunit, a Barcelona, amb diverses empreses del sector dels additius i la seva associació (AFCA) per continuar amb els treballs d'innovació tecnològica per aconseguir una reducció de l'ús d'additius en els aliments.
13.06.2019
El Grup de treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC es reuneix a Vic
Avui s'ha reunit a Vic el Grup de treball de Sostenibilitat i Medi Ambient de FECIC, per tractar diferents temes d'aquest àmbit de la mà de l'assessor mediambiental de la Federació.
12.06.2019
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies