Notícies FECIC

La qualitat i la innovació, eixos de la reunió de la patronal amb els tècnics de la indústria càrnia
La reunió de FECIC amb el seu grup tècnic ha comptat amb la presència de l'AESAN per comentar temes que afecten el sector carni, com els extractes vegetals o la diferenciació entre producte carni i preparat de carn.
20.11.2019
FECIC exposa a les seves empreses d'elaborats carnis possibles solucions per a la crisi actual que travessen
La patronal es reuneix amb una cinquantena d'empreses d'elaborats carnis per analitzar la situació que estan travessant per l'encariment de la matèria primera i per comentar possibles solucions.
14.11.2019
El Grup de treball sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis de Clitravi es reuneix a Barcelona
Les oficines de FECIC, a Barcelona, han acollit la reunió del Grup de treball de Clitravi sobre la diferenciació entre preparats de carn i productes carnis.
11.11.2019
Les patronals europees analitzen la situació que travessen les empreses d'elaborats
Representants de la patronal càrnia francesa FICT i de la italiana ASSICA es reuneixen a Barcelona amb FECIC per a abordar el tema de la difícil situació que estan vivint les empreses elaboradores de productes carnis transformats i definir possibles soluc
07.11.2019
FECIC analitza els resultats del Programa PACIC amb les empreses que en formen part
El passat 30 d’octubre, l'Àrea tècnica va convocar, a Vic, les empreses participants al Programa PACIC, amb l'objectiu d'explicar els resultats obtinguts durant el 2018.
04.11.2019
FECIC es reuneix amb l'AESAN per comentar la diferenciació entre preparat de carn i producte carni
L'Àrea Tècnica i l'IRTA es reuneixen amb representants de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), per tractar la diferenciació entre preparat de carn i producte carni.
21.10.2019
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies