Notícies FECIC

Joan Costa, president de FECIC per dos anys més

03.11.2020 Tweet
El Comitè Executiu de la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies, celebrat recentment, ha ratificat Joan Costa i Rubirola com a president per dos anys més, a més d’aprovar donar continuïtat al seu mandat durant 4 anys i ampliar l’òrgan de govern de 10 a 12 membres, incorporant el president del Grupo Jorge, Jorge Samper, i al gerent d’Splendid Foods, David Garcia-Gassull. També ha decidit nomenar com a Adjunt a direcció de FECIC a Ignasi Pons, actual responsable de l’Àrea Tècnica de la patronal càrnia, que compaginarà aquests dos càrrecs.

El president de FECIC és director executiu de Noel Alimentaria des de 2017. La seva trajectòria professional va començar en l’empresa familiar, on s’hi va estar fins el 1982. L’any 1983 va passar a posar en marxa i dirigir la nova sala de desfer de Noel, càrrec en què va estar fins a finals de 2016. També és delegat de Noel Alimentaria a Olot Meats, antic escorxador de la Garrotxa, des de la seva fundació l’any 1986. A més, és integrant de la taula de Mercolleida, representant els escorxadors de Girona en dues etapes diferents, de 2003 a 2006 i des de 2009 fins ara, i forma part des de l’any 2000 de la Junta Directiva de l’Associació Catalana d'Escorxadors i Sales de Desfer (ACES).
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies