Notícies FECIC

L'AESAN participa en una nova reunió de l'àrea tècnica-reguladora de FECIC

27.06.2024 Tweet

Dimecres passat 26 de juny va tenir lloc una nova reunió del Grup Tècnic - Regulador de FECIC, que va comptar amb la participació de més de 60 empreses associades.

La jornada va permetre tractar amb profunditat diversos temes d'actualitat per al sector, com són la proposta de modificació de criteris microbiològics en relació amb el límit per a Listeria Monocytogenes, el Nutriscore, la situació de les aromes de fum, així com els coadjuvants i cultius iniciadors.

En afegit, vam tenir el plaer de comptar amb la participació de dos representants de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), en concret, de la cap de l'Àrea de Gestió de Riscos Biològics, Paloma Sánchez, així com del cap de l'Àrea de Gestió de Riscos Químics, David Merino.

Tots dos representants de la AESAN van actualitzar la situació dels temes tractats i van exposar la perspectiva de l'Agència sobre ells. En finalitzar la presentació, els participants van poder traslladar els seus dubtes en relació a les diferents temàtiques tractades.